Enquête clubtrainingen WTC Huizen

Enquête clubtrainingen WTC Huizen

BEN JE EEN RECREATIEVE OF SPORTIEVE RACEFIETSER / MTB-ER MAAR GEEN CLUBLID?

DE WIELERTOURCLUB HUIZEN HOORT GRAAG JE MENING OVER DE CLUBTRAININGEN VOOR HET NIEUWE WEGSEIZOEN DAT IN MAART BEGINT.

DIT IS EEN KORTE ENQUETE MET 18 VNL. MUTIPLE-CHOICE VRAGEN DIE JE IN 2 MINUTEN HEBT INGEVULD. OOK BEN JE VAN HARTE UITGENODIGD VOOR HET
OPENINGSEVENEMENT VAN HET NIEUWE WIELERSEIZOEN OP 24 FEB. A.S.!

WHO?
De Wielertourclub Huizen (WTC) is een club voor sportieve en recreatieve racefietsers en MTB-ers, aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). De WTC bestaat
sinds 1981 en heeft momenteel zo’n 100 actieve leden. Dankzij de gunstige ligging van Huizen in Het Gooi is het mogelijk een groot deel van Midden-Nederland per fiets te ontdekken. Een afwisselende aaneenschakeling van bossen, heide, heuvels, rivieren, plassen, weilanden en fraaie plaatsjes maken het mogelijk vanuit Huizen schitterende ritten te maken. De WTC heeft géén wedstrijdsectie waarin de renners KNWU-licenties hebben, zoals De Adelaar in Hilversum of Eemland in Amersfoort.

WHY?
Fietsen is een teamsport die je ook individueel kunt beoefenen. Fietsen in clubverband biedt je een community die je helpt je vaardigheden te verbeteren en je sportieve of recreatieve doelen te realiseren. De WTC combineert dat met plezier en ontspanning. Je kunt er nieuwe fietsmaten (m/v) ontmoeten, routes ontdekken en evenementen meemaken.

WHAT?
In het wegseizoen, dat loopt van maart tot en met oktober, worden wekelijks clubtrainingen gehouden. De WTC juicht het toe dat daaraan ook niet-leden vrijblijvend meerijden. Om meer leden en belangstellenden te kunnen laten deelnemen, overweegt de WTC het aantal groepen en trainingsmomenten in de week uit te breiden. We starten altijd gezamenlijk vanaf het clubhuis ‘Aan De Meet’ op Crailoseweg 80, waarbij de groepen zich samenstellen en wegkapteins aangewezen worden.
Naast de clubtrainingen wordt in het wegseizoen door groepen deelgenomen aan toertochten op de kalender: https://www.ntfu.nl/Kalender/Kalender.aspx en www.cyclokalender.nl. De WTC organiseert ook zelf een aantal vrije toertochten (openbaar) en clubtochten (voor leden). Een overzicht van deze toertochten is gegeven in de Toerkalender: https://www.wtchuizen.nl/toerkalender/. Buiten het wegseizoen, van november tot en met februari, worden wintertrainingen verzorgd. Deze bestaan uit hardlopen en de nodige lenigheidsoefeningen. Ook bestaan er meerdere MTB-groepen. Tenslotte organiseert de WTC voor leden en belangstellenden evenementen zoals de Nieuwjaarsbijeenkomst, de seizoensopening, specifieke fietsgerelateerde clinics, fietsevenementen/clubcompetitie, clubfietsweekend en de Seizoenssluiting.

SEIZOENSOPENING
Ben je nog geen lid maar wel een recreatieve of sportieve racefietser / MTB-er? Je bent van harte uitgenodigd voor de opening van het wegseizoen 2018, op zaterdagmiddag 24 februari a.s. bij het clubhuis ‘Aan De Meet’ op Crailoseweg 80. Van 14:00 tot 16:00 is er voor alle groepen een seizoensopeningsrit. Vanaf 16:00 uur staat een drankje en een BBQ voor je klaar en kun je de clubleden en het bestuur ontmoeten. Ook kun je in het clubhuis meegenieten van de finale van de Omloop het Nieuwsblad, de traditionele openingskoers van het profseizoen.Voor meer info over deze openingskoers kijk op: https://www.touretappe.nl/omloop-het-nieuwsblad-2018/
Als je je via Facebook of e-mail (secretariaat@wtchuizen.nl) aan wilt melden voor het evenement is deelname kostenloos, ook als dank voor de medewerking aan de enquête.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met ondergetekenden of kijken op https://www.wtchuizen.nl/ en https://www.facebook.com/wtc.huizen. Hartelijk dank voor je medewerking!

Neem deel aan deze enquête door op onderstaande link te klikken.

https://goo.gl/forms/hn6XMIIKLytAnqXG3

Namens het bestuur van de WTC Huizen,

Berthold Schaap, voorzitter, telefoon +31 6 26 57 88 23

Eric Vos, secretaris, telefoon, +31 6 20 70 93 1 (secretariaat@wtchuizen.nl)