Beekhuizerzand (clubtocht) 102 en 154 km

Overzicht beide routes 2020

Op zaterdag 1 augustus 2020 start 8:30 uur, inschrijven vanaf 8:15 uur.
Beide routes starten vanaf het clubhuis via de Crailoseweg richting Laren, door de Eempolder en langs Baarn naar Amersfoort (Nieuwland) en Amersfoort (Vathorst). Vervolgens naar Nijkerk en Putten.
De 102 km volgt in Ermelo de rode lijn op de kaart hieronder terwijl de 154 km route geel blijft volgen naar het Beekhuizerzand.
Via de Leuvenumseweg gaat door het mooie Leuvenumsebos verder naar de stop in Harderwijk bij Eethuis “De Bosrand”. De fietspaden door dit bos zijn mooi maar smal, dus let daar op tegenliggers na de vele bochten.

Detail route splitsing

De 154 km (geel) gaat vanaf Ermelo door naar Elspeet en langs het Kroondomein Het Loo naar Vierhouten.
Daar is de stop bij Grill Restaurant “de Boerenschuur” om vervolgens na de pauze via het Stuifzandpad door richting Harderwijk waar eerst door het Beekhuizerzand wordt gereden.
Vervolgens via de brug over het Veluwemeer de Flevopolder in.
In de polder nemen beide routes  de Zeewolderdijk (N707) door de kustlijn te volgen van het Wolderwijd (LF9)  naar Zeewolde.

Grill Restaurant “de Boerenschuur” Vierhouten

Daarna langs Camping “de Parel” en door het Hosterwold en de Winkelweg naar de Stichtsebrug, gaan er over en komen we weer in Huizen aan. De totale afstand die afgelegd is, is dan 102 resp. 154 kilometer.

Foto van 2019

Reacties gesloten.