Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 21 mei 2022
  • Vertrek: Tussen 07.00 – 11.00
  • Kosten: NTFU leden: € 5,00. Niet NTFU leden € 7,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een wachtwoord dat je kunt aanvragen bij de toercommissie (tc@wtchuizen.nl). Geef hierbij je lidmaatschapsnummer op met voornaam en achternaam.

Download GPX’en

Niemand meer dood door Kanker. Dat wilt U toch ook?

Wij hebben er vrijwel allemaal in onze directe omgeving mee te maken gehad of nog steeds mee te maken. Ook ik heb dierbaren in mijn familie en onder vrienden, kennissen en (oud)collega’s verloren aan deze vreselijke ziekte, zonder dat ik er op dat moment iets aan kon veranderen. Daar ga ik alsnog iets aan doen.

Ik heb mij wederom ingeschreven voor Alpe D’huZes 2022 en ga in de komende maanden proberen zoveel mogelijk geld op te halen dat voor 100% zal worden gebruikt voor Kankeronderzoek.

Sponsortoertocht t.b.v. Alpe D’Huzes 2022.

T.b.v. de fondswerving organiseer ik in samenwerking met de Toercommissie van WielerToerClub Huizen op 21 mei 2022 een wielertoertocht.

Deelnemers kunnen kiezen uit tochten van 30km, 60km, 85km, 100km en 150km. Iedereen, jong en oud met een toer- of racefiets, hand- of E-Bike, Mountain- of Gravelbike kan aan deze tochten deelnemen. De 150km start om 8.00 uur, de 100km om 8.30 uur, de 85km om 9.00 uur, de 60km om 9.15 uur en de 30km om 9.30 uur.

De tochten zijn niet gepijld. Van alle tochten is een GPX bestand beschikbaar. Van de 30 km is voorts een routebeschrijving o.b.v. knooppunten beschikbaar, waarvan een hard-copy bij inschrijving in clubhuis “Aan de Meet” kan worden meegenomen. Deelnemen is geheel op eigen risico en iedereen moet zich houden aan de op dat moment geldende coronamaatregelen en verkeersregels.

Inschrijven:

Inschrijven kan op 21 mei vanaf 7.00 uur in het clubgebouw “Aan de Meet” van de WTC Huizen, Crailoseweg 80, 1272 EW Huizen.

NTFU leden kunnen zich vanaf 25 maart a.s. ook inschrijven op de NTFU website (Fietssport-toertochten).

Deelnemers kunnen hun belangstelling voor een tocht eveneens kenbaar maken middels een email aan marco.christenhuis@gmail.com.

Inschrijfgeld voor WTC Huizen leden (geen toerabonnement van toepassing) en NTFU-leden bedraagt € 5,= en voor niet-leden € 7,50. Betaal graag zoveel mogelijk met gepast geld, maar pinnen is ook mogelijk.

Al het inschrijfgeld gaat direct naar Alpe D’Huzes en wordt voor 100% gebruikt voor kankeronderzoek.

Wie zien je graag aan de meet op 21 mei 2022.

Marco Christenhuis en Toercommissie WTC Huizen.

PS:

U kunt mijn initiatief ook steunen door te doneren op de website:
www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/marcochristenhuis

 

of door de QR code te scannen met Uw smartphone.

De donaties, klein en groot zijn meer dan welkom en zullen voor 100% worden gebruikt voor de financiering van kankeronderzoek.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant