Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 23 april 2022
  • Vertrek: Tussen 08.00 – 9.00
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50. Niet NTFU leden € 3,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen) tot moeilijk (165km)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

Dit jaar kent de tocht drie afstanden t.w. 90km, 105km en 165km.

De korte tocht gaat via Naarden, Weesp, Ouderkerk aan de Amstel en daarna in zuidelijke richting naar Noord waar een koffiestop is bij Café De Klinker (Simon van Capelweg 111  Noorden). Daarna vervolgen we de route via Breukelen naar Huizen.

De middellange tocht gaat via het Amsterdamse Bos naar het zuiden en vervolgens via Breukelen en Loosdrecht weer naar Huizen. Ook voor deze tocht is de koffiestop bij Café De Klinker in Noorden.

De lange tocht loopt via Haarlem naar de duinen bij Bloemendaal. De koffiestop is in Bloemendaal aan Zee bij Snackbar Blazee (Zeeweg 96  Overveen). Vervolgens gaan we richting Zandvoort en via Lisse naar Nieuw-Vennep, langs de Drecht naar Bilderdam en vervolgens naar Nieuwveen om via de Westeinder Plassen aan te sluiten  op de andere tochten richting Huizen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 90 km (Uithoorn) om 9.00 uur, 105km (Noorden) 8.30 uur en de 165km tocht (Zandvoort) om 8.00 uur.

De temperatuur ziet er goed uit maar er wordt ook een oostenwind kracht 4 verwacht. We gaan weer uit van een mooie tocht.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant