Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 26 maart 2022
  • Vertrek: Tussen 09.30 – 10.00
  • Kosten: NTFU leden: € 4,00. Niet NTFU leden € 5,00.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een wachtwoord dat je kunt aanvragen bij de toercommissie (tc@wtchuizen.nl). Geef hierbij je lidmaatschapsnummer op met voornaam en achternaam.

Download GPX’en

Deze vrije toertocht kent twee afstanden, 80km (via Vinkeveen) en 100km (via Mijdrecht) en brengt ons rond en door de grote plassen in de Gooi- en Vechtstreek. Om de inwendige mens te versterken is voor de 80km rijders een stop bij Restaurant de Viersprong (Vinkenkade 2  3645 AR Vinkeveen) . Voor de 105km rijders is er Restaurant Jettiez (Hofland 212  3641 GK Mijdrecht). Waar in de routes dat is zie je in het GPX-bestand.

LET OP: in tegenstelling tot eerdere berichten blijkt het bruggetje in Breukelen inmiddels weer open te zijn en het ponton verdwenen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 80km tocht om 10.00 uur en de 100km tocht om 9.30 uur.

Het inschrijfgeld voor beide afstanden bedraagt € 5,00. Bij voorinschrijving krijg je € 1,00 korting. Vergeet je niet in te schrijven. Voorinschrijven kan via Fietssport – Toertochten Voor leden van WTC Huizen is deelname kosteloos.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant