Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 12 maart 2022
  • Vertrek: Tussen 09.00 – 9.30
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50. Niet NTFU leden € 3,50
  • Niveau: Gemakkelijk voor iedereen (60km) en Gemiddeld (100km)

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een wachtwoord dat je kunt aanvragen bij de toercommissie (tc@wtchuizen.nl). Geef hierbij je lidmaatschapsnummer op met voornaam en achternaam.

Download hier de route:

Download GPX’en

Beschrijving van deze route:

Het nieuwe wegseizoen gaat van start met de traditionele Openingstocht.

Je kunt kiezen tussen twee afstanden, 65km en 100 km. De korte afstand gaat, met een koffiestop bij ’t Hoogt (van Weerden Poelmanweg 220  3768 MN Soest) , via  Soesterberg weer richting Huizen. De 100km rijders gaan ook dit jaar weer door bosrijke gebieden richting Scherpenzeel, waar men op ons wacht bij Prinsheerlijk Eten en Drinken (Plein 1940  Scherpenzeel) met koffie, thee en versnaperingen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 65km tocht om 9.30 uur en de 100km tocht om 9.00 uur

Er wordt zoals gebruikelijk in verschillende groepen gereden met verschillende snelheden. Voor sommigen is het misschien de eerste rit na de winter, anderen hebben flink getraind. Kies vooral een groep waarin je prettig kunt rijden.

Het lijkt er op dat de weergoden ons gunstig gezind zijn. We gaan ervan uit dat we een mooie start van het toertochten-seizoen gaan beleven.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant