Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 4 juni 2022
  • Vertrek: Tussen 08.00 – 9.00
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50. Niet NTFU leden € 3,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen) tot moeilijker (150km)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een wachtwoord dat je kunt aanvragen bij de toercommissie (tc@wtchuizen.nl). Geef hierbij je lidmaatschapsnummer op met voornaam en achternaam.

Download GPX’en

Deze tocht kent drie afstanden t.w. 80km, 100km en 150km.

De korte tocht gaat via Bussum en de Loosdrechtse Plassen naar het zuiden richting Utrecht. Dan gaat de route via Vleuten en Utrecht richting Bilthoven om daarna via Soest en Baarn weer richting Huizen te gaan.

De middellange tocht is tot Vleuten gelijk aan de korte tocht. Daarna gaat het door richting Nieuwegein en Vreeswijk. Daar is de koffiestop bij Knuss bij Ann. Na de koffie gaat het weer naar het noorden via Zeist, Soesterberg, Soest en Baarn richting Huizen.

Ook de lange tocht loopt via Bussum en de Loosdrechtse Plassen richting Utrecht maar gaat via Gouda langs de Vlist naar Schoonhoven en vervolgens over de Lek naar Nieuwpoort. Daar is een koffiestop bij Eetcafe de Dam. Een alternatieve koffiestop is een stukje verder in Meerkerk bij Eeterij Het kleine Brughuis. Daarna gaat ook deze route in noordelijke richting via Utrecht, Soest en Baarn naar Huizen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 80 km (Utrecht) om 9.00 uur, 100km (Vreeswijk) 8.30 uur en de 150km tocht (Vlisttocht) om 8.00 uur.

Er wordt in verschillende groepen gereden met verschillende snelheden, dus voor elk wat wils. Zorg voor niet te grote groepen en vergeet niet om waarschuwingen ook verbaal door te geven aan de mensen achter je. Zo houden we het rijden voor iedereen veilig.

Het ziet er naar uit dat de weergoden een mooie fietsdag verzorgen.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant