Groene Harttocht

Groene Hart-tocht 100 en 150 km.

De Strooppot, De Hoef Oostzijde 42-43 1426 AE De Hoef

De Groene Hart-tocht is een tocht die niet op papier gezet wordt. Het is dus noodzakelijk in groepen te rijden en dat minimaal 1 van de rijders in die groep de tocht met een GPS apparaat rijdt.
De lange tocht heeft een lengte van 150 km en gaat via het Naardermeer naar Weesp, vervolgens langs het Gein naar Abcoude waarna de route naar Baambrugge gaat.
Na een klein stukje langs de A2 gaan we via een sluisje over de Midden Wetering het mooie Groene Hart in.

Na Woerdense Verlaat (45km) rijden we een mooie route langs de Meije en langs Bodegraven om via Tempel in Reeuwijk Brug (58 km) aan te komen voor de stop bij “De Strooppot” in De Hoef.

Via de Reeuwijkseplassen  naar en door Oudewater op 80 km (nieuw in 2016) en door langs Linschoten.
Vervolgens via Driebruggen naar Woerden (90km), langs Haarzuilens (97km), via Portengen en Breukelen langs Loosdrechtse Plassen naar Westbroek. Het laatste stuk via de ons bekende wegen langs Lage Vuursche en Baarn naar Huizen. Hopelijk is het weer om op het terras van het clubhuis nog even bij te komen/praten.

breukelen

“De Twee Deurtjes”, Kerkbrink 31-33, Breukelen, Utrecht 3621 AN +(31)-(346)-264353.

De korte route heeft een lengte van 100 km. en volgt de lange route tot vlak voor de Woerdense Verlaat en in de buurt van Kockengen (51km) pakken ze de lange route weer op. Een stop is voorzien in Breukelen na ca. 60 km bij “De twee Deurtjes”.

Reacties gesloten.