Lidmaatschap

Over het lidmaatschap

Vanaf 2018 geldt het volgende;

De contributie bedraagt € 30,74 per jaar. Daarnaast dient u een Toerfietskaart aan te schaffen, deze kost € 34,26. Bij deze toerfietskaart is een aansprakelijkheids-, ongevallen- en fietsverzekering inbegrepen. Gezinsleden betalen € 24,20 contributie; de Toerfietskaart kost voor hen € 30,80.

Lid worden

Vul dan hier het inschrijfformulier in om het on-line te versturen.Je kunt het formulier(pdf) ook DOWNLOADEN, invullen, printen en per post opsturen naar de secretaris. Het adres is: WTC Huizen – secretariaat, t.a.v. Eric Vos, Naarderhop 7, 1274 HW Huizen.

Als lid van WTC Huizen krijgt u:
  1. Een Nieuwsbrief, het digitale nieuws van de WTC. Er zijn 2 soorten  n.l die van de Toercommissie en die van het Bestuur. Hier krijgt u informatie over (aankomende)toertochten en algemeen clubnieuws.  De Nieuwsbrief verschijnt 6x per jaar. De uitgave’s worden ook op de website gepresenteerd onder ‘Nieuwsbrieven’.
  2. Het ToerfietsEvenementenProgramma (TEP) een uitgave van de NTFU. Verschijnt ieder jaar in februari. Het TEP bevat een overzicht van alle tochten die door de verenigingen die bij de NTFU zijn aangesloten worden georganiseerd.
  3. Het FietsSport Magazine. Dit full-colour magazine verschijnt zes maal per jaar en wordt uitgegeven door de NTFU. Naast verenigingsnieuws vindt u in het FietsSport Magazine verslagen van toertochten, nieuwtjes op fietsgebied e.d.
  4. Als lid van WTC Huizen wordt u in de gelegenheid gesteld tegen gunstige prijzen clubkleding aan te schaffen.
  5. WTC Huizen heeft een gezellig clubhuis , “Aan de Meet”. Na afloop van een tocht is het aan de bar goed toeven en bij goed weer op het grote terras.

Meer informatie over het lidmaatschap kunt u verkrijgen bij een van onze bestuursleden.

Als lid heeft u toegang tot de GPS route bestanden, daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Deze bestanden worden door leden van de toercommissie beheerd. Deze bestanden staan in een beveiligde zone en kunnen via een inlogprocedure benadert worden. De persoonlijke inlogcode is aan te vragen bij de webmaster@wtchuizen.nl van deze site.