Lidmaatschap

Over het lidmaatschap

De contributie in 2021 bedraagt € 75,– per jaar. Dit is inclusief het lidmaatschap van de NTFU (Nederlandse Toer fiets Unie). In dit lidmaatschap is inbegrepen een (basis) aansprakelijkheids-, ongevallen- en fietsverzekering. Gezinsleden betalen € 65,– per jaar incl. lidmaatschap van de NTFU. Diegenen die al lid zijn van de NTFU betalen € 45,00 per jaar. De contributie is sinds 2021 ook inclusief het toerabonnement.

Lid worden?

Vul dan hier het inschrijfformulier in om het on-line te versturen.

Meer informatie over het lidmaatschap kunt u verkrijgen bij een van onze secretaris Anja Verschure (secretariaat@wtchuizen.nl).

Als lid van WTC Huizen krijgt u:

  • Nieuwsbrieven, het digitale nieuws van de WTC van zowel de Toercommissie als het Bestuur. Hier krijgt u informatie over (aankomende) toertochten en algemeen clubnieuws. De Nieuwsbrief verschijnt ongeveer 6x per jaar. De uitgaven worden ook op de website gepresenteerd onder ‘Newspapers’. Inschrijven kan ook via de website onder “Aanmelden Nieuwsbrief”. Uitschrijven moet u altijd zelf doen via een link onderaan de Nieuwsbrief.
  • Het FietsSport Magazine. Dit full-colour magazine verschijnt zes maal per jaar en wordt uitgegeven door de NTFU. Naast verenigingsnieuws vindt u in het FietsSport Magazine verslagen van toertochten, nieuwtjes op fietsgebied e.d. Tevens is in dit magazine opgenomen de NTFU-kalender (verdeeld over 4 edities), welke een overzicht bevat van alle Vrije Toer tochten voor race- en ATB-rijd(st)ers die door de verenigingen die bij de NTFU zijn aangesloten worden georganiseerd.
  • De gelegenheid tegen gunstige prijzen clubkleding (zie onderaan pagina) aan te schaffen via Beuker Wielersport in Huizen, telefoon 035 525 9620 (Jordy of Marcel Beuker helpen u graag verder). 
  • WTC Huizen heeft een gezellig clubhuis, “Aan de Meet”. Na afloop van een tocht is het aan de bar goed toeven en bij goed weer op het grote terras.

Tevens heeft u als lid toegang tot de GPS route bestanden, daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Deze bestanden worden door leden van de toercommissie beheerd. Deze bestanden staan in een beveiligde zone en kunnen via een inlogprocedure benadert worden. De persoonlijke inlogcode is aan te vragen bij de webmaster@wtchuizen.nl van deze site.

Aanvullende informatie omtrent de NTFU-lidmaatschap.

Omdat de NTFU ook met de tijd mee gaat heeft men besloten over te gaan op een digitaal lidmaatschap en worden er vanaf 2019 geen toerfietskaarten aan nieuwe leden verstrekt. Deze toerfietskaart heeft een streepjescode die gebruikt wordt bij de inschrijving van Vrije Toertochten om deelnemers te registreren via Scan & Go. Als NTFU-lid kunt een digitale lidmaatschapskaart  (profiel) bemachtigen door u te registreren bij fietssport.nl. Voor informatie zie: https://www.fietssport.nl/informatie/veelgestelde-vragen Vraag 1 en 3 zijn van belang. Omdat ook voor bestaande leden standaard geen nieuwe toerfietskaarten worden verstrekt en de streepjescode steeds vaker niet te scannen is wordt ook aan bestaande leden aangeraden zich als NTFU-lid bij fietssport.nl te registreren en het profiel op te slaan op de mobiele telefoon. Zeker als u gebuikt wilt maken van Scan & Go bij Vrije toertochten van onze vereniging, maar ook bij andere verenigingen die gebruik maken van Scan & Go. Indien u geen mobiele telefoon heeft of niet meeneemt tijdens toertochten kunt u dit profiel uitprinten en meenemen voor registratie.

Via deze Links vindt u de:

  • STATUTEN WTC Huizen
  • HUISHOUDELIJK REGLEMENT (volgt binnenkort)
  • TOERREGLEMENT (volgt binnenkort)van de vereniging. 
Verlies of slijtage van de Toerfietskaart

In geval van een lid zijn kaartje kwijt of onleesbaar is, kan de onderstaande procedure een alternatief zijn i.p.v. het aanvragen van een nieuwe TFK.
Je kan een “Mijn NTFU” account aanmaken bij de NTFU via Mijn NTFU account. Vervolgens je registreren bij Fietssport.nl via ‘log in of registreer’ zichtbaar in de rechter bovenhoek van het scherm.
Als je later via je mobiel inlogt bij Fietssport.nl (log in of registreer in de rechter bovenhoek) krijg je jouw profiel te zien met barcode die je kunt gebruiken bij Scan & Go.

De clubkleding (korte broek, lange broek, wintershirt, zomershirt etc.)  

Te bestellen via Beuker Wielersport in Huizen, telefoon 035 525 9620 (Jordy of Marcel Beuker helpen u graag verder). 

 

Onze sponsors in 2021

Reacties gesloten.