Homepage

Nieuw club-bord wtc
Clubtrainingen gestart
Clubtrainingen voor starters
Ook voor niet-leden
Over de WTC

Nieuw bord wtc

Kees Kleinjan en Alex Baas hebben een mooi bord met het nieuwe logo aan de Crailoseweg 80 geplaatst. Zo staan we als club weer helemaal op de kaart. Iedereen bedankt die heeft geholpen bij ontwerp en totstandkoming.

Clubtrainingen gestart

Op donderdag 4 april zijn de eerste clubtrainingen van het seizoen gereden. Dinsdag jl verviel helaas door het weer. Een groep van 10 m/v heeft toen dat zich aandiende nog een rit op maandag gemaakt.
Er waren op donderdag 7 deelnemers voor de A groep, 7 voor de B groep en 7 nieuwelingen voor de C groep o.l.v. Marcel Beuker. Daarvan hebben 3 persoenen toegezegd lid te willen worden.
Op STRAVA kun je onder de clubinfo zien hoe de verschillende groepen hebben gereden en met welke snelheden e.d.
Ben je ook geïnteresseerd om te starten met wielrennen, sluit je dan ook aan bij Marcel; hij heeft best nog plekken voor enthousiaste deelnemers. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Clubtrainingen voor starters bij de Wielertoerclub Huizen

HUIZEN – Wielertourclub (WTC) Huizen start met ingang van de zomertijd weer met de clubtrainingen. Ben je een recreatieve, sportieve of meer competitieve racefietser of wil je met fietsen beginnen? Dan zien we je graag op 2 april a.s. om kennis te maken met de club en de renners via de gezamenlijke trainingsritten. De start is bij clubhuis “Aan de Meet” Crailoseweg 80, Huizen (nabij zwembad Sijsjesberg).

De clubtrainingsritten vinden “vast” op dinsdag en donderdag plaats; ook kun je tijdens weekenden waarin geen WTC toertochten plaatsvinden lekker met een groepje fietsen en aan je conditie te werken. Rijden kan dan in verschillende groepen: sportief/competitief (A), sportief/recreatief (B) en dit jaar ook in een speciale groep gericht op starters (C). Via een app groep krijgen deelnemers hierover informatie. Voor alle groepen geldt het principe “samen uit samen thuis”, in het Engels ook wel een “no drop policy” genoemd. 

In onderstaand schema staan alle starttijden van de clubtrainingen

Ook voor niet-leden

“De clubtrainingen zijn beslist niet voorbehouden aan leden. De WTC Huizen juicht het toe dat ook niet-leden vrijblijvend meerijden. Vorig seizoen hebben veel enthousiaste fietsers zich bij ons aangesloten en intussen zijn er tientallen deelnemers. Fietsen in clubverband biedt je een community die je helpt je vaardigheden te verbeteren en je sportieve of recreatieve doelen te realiseren. De WTC combineert dat met plezier en ontspanning. Je kunt er nieuwe fietsmaten (m/v) ontmoeten, routes ontdekken en evenementen meemaken. Elke laatste dinsdagavond van de maand sluiten we af met een borrel; we houden immers van sportief én gezellig”, aldus Jaco van Vliet van de WTC.

Startersgroep o.l.v. Marcel Beuker en Ronald de Ruijter

“Vorig jaar is het aantal deelnemers aan de trainingen sterk gegroeid, maar we merkten dat we niet de volledige aansluiting bij de starters hadden. En die willen we er juiste graag bij”, aldus Marcel Beuker. Dit jaar begeleid ik daarom samen met Ronald de Ruijter een speciale groep met beginnende fietsers, aangevuld met ledendie het seizoen rustig willen opbouwen. Dan houden we iedereen erbij, ieder op zijn of haar niveau; nu is echt iedereen welkom!”, vult Marcel nog aan. 


 

Over de WTC

http://www.wtchuizen.nl/Over de WTC Huizen 2019.pdf

De Wielertourclub Huizen (WTC) is een club voor sportieve en recreatieve racefietsers en MTB-ers, aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). De WTC bestaat sinds 1981 en heeft momenteel ruim 115 actieve leden. 

Fietsen is een teamsport die je ook individueel kunt beoefenen. Fietsen in clubverband biedt je een community die je helpt je vaardigheden te verbeteren en je sportieve of recreatieve doelen te realiseren. De WTC combineert dat met plezier en ontspanning. Je kunt er nieuwe fietsmaten (m/v) ontmoeten, routes ontdekken en evenementen meemaken, aldus de WTC. 

In het wegseizoen, van maart tot en met oktober, worden er op dinsdag en donderdag clubtrainingen gehouden. De WTC juicht het toe dat daaraan ook niet-leden vrijblijvend meerijden. Naast de clubtrainingen wordt in het wegseizoen door groepen deelgenomen aan toertochten. Buiten het wegseizoen, van november tot en met februari, wordt er met ATB fietsen gereden. Kijk op https://www.wtchuizen.nl/ voor meer informatie over de club, clubtrainingen en de toerkalender. 

Voor meer informatie: 

Jaco van Vliet (06-29607369) – coördinator clubtrainingen 

Berthold Schaap (06-26578823) – voorzitter WTC Huizen 

Eric Vos – secretaris WTC Huizen (secretariaat@wtchuizen.nl) 

Wim Kuijpers (06-24227797) – voorzitter toercommissie (tc@wtchuizen.nl)

Crailoseweg 80  | 1272 EW | Huizen | www.wtchuizen.nl | secretariaat@wtchuizen.nl

 


 

Reacties gesloten.