Start clubtrainingen mogelijk na 6 april weer gestart.

De clubtrainingen zullen pas na 6 april weer opgestart kunnen worden. Zekerheid daarover is het niet.
E.e.a hangt af van de ontwikkelingen betreffende het coronavirus. We houden u op de hoogte.

Clubtrainingen voor starters bij de Wielertoerclub Huizen

HUIZEN – Wielertourclub (WTC) Huizen start met ingang van de zomertijd weer met de clubtrainingen. Ben je een recreatieve, sportieve of meer competitieve racefietser of wil je met fietsen beginnen? Dan zien we je graag (onder voorbehoud) na 6 april om kennis te maken met de club en de renners via de gezamenlijke trainingsritten. De start is bij clubhuis “Aan de Meet” Crailoseweg 80, Huizen (nabij zwembad Sijsjesberg).

De clubtrainingsritten vinden “vast” op dinsdag en donderdag plaats; ook kun je tijdens weekenden waarin geen WTC toertochten plaatsvinden lekker met een groepje fietsen en aan je conditie te werken. Rijden kan dan in verschillende groepen: sportief/competitief (A), sportief/recreatief (B) en dit jaar ook in een speciale groep gericht op starters (C). Via een app groep krijgen deelnemers hierover informatie. Voor alle groepen geldt het principe “samen uit samen thuis”, in het Engels ook wel een “no drop policy” genoemd. 

In onderstaand schema staan alle starttijden van de clubtrainingen

Oók voor niet-leden !

“De clubtrainingen zijn beslist niet voorbehouden aan leden. De WTC Huizen juicht het toe dat ook niet-leden vrijblijvend meerijden. Vorig seizoen hebben veel enthousiaste fietsers zich bij ons aangesloten en intussen zijn er tientallen deelnemers. Fietsen in clubverband biedt je een community die je helpt je vaardigheden te verbeteren en je sportieve of recreatieve doelen te realiseren. De WTC combineert dat met plezier en ontspanning. Je kunt er nieuwe fietsmaten (m/v) ontmoeten, routes ontdekken en evenementen meemaken. Elke laatste dinsdagavond van de maand sluiten we af met een borrel; we houden immers van sportief én gezellig”, aldus Jaco van Vliet van de WTC.

Startersgroep o.l.v. Marcel Beuker en Ronald de Ruijter

“Vorig jaar is het aantal deelnemers aan de trainingen sterk gegroeid, maar we merkten dat we niet de volledige aansluiting bij de starters hadden. En die willen we er juiste graag bij”, aldus Marcel Beuker. Dit jaar begeleid ik daarom samen met Ronald de Ruijter een speciale groep met beginnende fietsers, aangevuld met ledendie het seizoen rustig willen opbouwen. Dan houden we iedereen erbij, ieder op zijn of haar niveau; nu is echt iedereen welkom!”, vult Marcel nog aan. 


Over de WTC

http://www.wtchuizen.nl/Over de WTC Huizen 2019.pdf

De Wielertourclub Huizen (WTC) is een club voor sportieve en recreatieve racefietsers en MTB-ers, aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). De WTC bestaat sinds 1981 en heeft momenteel ruim 125 actieve leden. 

Fietsen is een teamsport die je ook individueel kunt beoefenen. Fietsen in clubverband biedt je een community die je helpt je vaardigheden te verbeteren en je sportieve of recreatieve doelen te realiseren. De WTC combineert dat met plezier en ontspanning. Je kunt er nieuwe fietsmaten (m/v) ontmoeten, routes ontdekken en evenementen meemaken, aldus de WTC. 

In het wegseizoen, van maart tot en met oktober, worden er op dinsdag en donderdag clubtrainingen gehouden. De WTC juicht het toe dat daaraan ook niet-leden vrijblijvend meerijden. Naast de clubtrainingen wordt in het wegseizoen door groepen deelgenomen aan toertochten. Buiten het wegseizoen, van november tot en met februari, wordt er met ATB fietsen gereden. Kijk op https://www.wtchuizen.nl/ voor meer informatie over de club, clubtrainingen en de toerkalender. 

Voor meer informatie: 

Jaco van Vliet (06-29607369) – coördinator clubtrainingen 

Berthold Schaap (06-26578823) – voorzitter WTC Huizen 

Eric Vos – secretaris WTC Huizen (secretariaat@wtchuizen.nl) 

Wim Kuijpers (06-24227797) – voorzitter toercommissie (tc@wtchuizen.nl)

Crailoseweg 80  | 1272 EW | Huizen | www.wtchuizen.nl | secretariaat@wtchuizen.nl

 


 

Reacties gesloten.