Info Toerkalender

2021

De club-tochten (CT) zijn niet alleen voorbehouden aan leden van WTC Huizen. Heeft u interesse om mee te rijden dan kan dit. Schrijf u wel tijdig in (15 min voor aanvang van de tocht). De clubtochten zijn niet aangemeld bij de NTFU.
Start en Finish: Clubhuis “Aan de Meet”, Crailoseweg 80, Huizen. GPS coördinaat N52 17.340 E5 13.140. Tel. 035-5255154 (alleen bereikbaar tijdens de toertochten).
Meer informatie omtrent onze toertochten in het algemeen kunt u opvragen via e-mail bij de toercommissie Toercommissie.

Voorinschrijven:
Voor Vrije Toertochten (VTT) bestaat er de mogelijkheid van voorinschrijven via fietssport.nl (het portaal van de NTFU voor deelnemers). Na voorinschrijving krijgen de deelnemers de route in GPX-formaat 1 of 2 dagen voor datum van de betreffende tocht toegestuurd. Via deze site is ook de route vanaf 3 dagen voor datum tocht gratis te downloaden. Bij de start is tevens een uitgebreide routebeschrijving op papier beschikbaar.

Downloaden gpx routes:
Bij clubtochten bestaat de mogelijkheid voor leden van de WTC Huizen de route te downloaden vanaf deze website. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een inlogcode die je kunt aanvragen bij de beheerder van de website (webmaster@wtchuizen.nl). Geef hierbij je lidmaatschapsnummer op met voornaam en achternaam.
De Toerkalender nieuwe stijl geeft je de mogelijkheid de gegevens ervan te synchroniseren met je eigen agenda. Die kan van Apple, Outlook, Google of exporteren naar XML zijn. Kies hiervoor op “voeg toe aan kalender”.

*/** Tochten voorzien van * of ** zijn geheel of gedeeltelijk uitgepijld. Deze tochten vormen wat betreft organisatie en voorzieningen de paradepaardjes van WTC Huizen.
– De clubtochten worden uitsluitend gereden met GPS – navigatie.
Op het start uur van de tochten rijden bovendien een aantal groepen (A,B,C en soms D) van de WTC Huizen, waarbij gereden wordt met GPS-navigatie.
Deze groepen rijden met verschillende snelheden, A: zeer snel,  B: snel en C/D: minder snel.
Alle tochten starten vanaf het clubhuis “Aan de Meet”. Het bevindt zich aan de Crailoseweg 80 in Huizen, tel. 035-5255154 (tijdens toertochten) en is goed bereikbaar met de auto en fiets. Klik hier voor de routebeschrijving d.m.v Google-maps.

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.