Midzomertocht 110-145 km Clubtocht.

Zaterdag 14 juli 2018,

Beste leden van de WTC Huizen,

Zaterdag as. starten we om 08.30 voor deze tocht met 2 afstanden: 110 km en 145 km. Inschrijven kunt u vanaf 08.15 uur.

Een tocht die ons de mooie en toeristische plekjes van Noord-Holland laat zien. Zo rijden we door Natuurgebieden, zoals Naardermeer, ’t Twiske en het Jagersveld en langs de Zaanse Schans.

Bij de Zaanse Schans verzoeken wij u zeer rustig te rijden. Hou er rekening mee dat fotograferende buitenlanders niet in de gaten hebben dat ze op een fietspad lopen en dus ook niet letten op fietsbellen. Hierna splitsen beide routes. De korte route voert wederom door ’t Twiske.

De lange route gaat richting De Rijp (stop bij Wapen van Munster), vervolgens naar Volendam en Monnickendam om voor Amsterdam aan te sluiten bij de korte route. Voor de korte route is een stop voorzien bij “Bij de Plas” in Zaandam.

De wijzigingen ten opzichte van de routes van verleden jaar zitten in het beginstuk. Zo volgen we een andere route bij Weesp, door gebruik te maken van het fietspad langs de spoorbrug en vervolgens via het Diemer Bos te rijden, hierdoor mijden we het steeds drukker (en daardoor onveiliger) wordende stuk langs de Gaasp.
Ook in Nieuwendam rijden we niet de smalle straat met veel verkeer en middengootje, maar door het Vliegenbos.

Kortom, mooie tochten met voor elk wat wils. Meer informatie is te vinden in de Toerkalender.

Voor de downloaders, de tracks staan op de website.

Wij hopen u zaterdag te zien aan de inschrijftafel.

Met vriendelijke groet,

Toercommissie WTC Huizen

Reacties gesloten.