MNC Snerttocht (70km en 100km)

Op zaterdag 25 september 2021 rijden we onze laatste Midden Nederland Classic, de Snerttocht. Het is een vrije toertocht die ook toegankelijk is voor niet-leden van de WTC.

Het is ook een bijzondere tocht want op die dag bestaat de WTC Huizen exact  40 jaar. Een mooi  moment om eindelijk onze jubileumviering een kickstart te geven. Na afloop van de tocht verzorgt het bestuur een mini BBQ met o.a. hamburgers en braadworst. Voor snert is het toch nog te warm. Dus genoeg reden om zaterdag te komen fietsen en nog gezellig te blijven hangen.  Kun je niet fietsen dan ligt er rond 13u vast al een hamburger voor je klaar.

De lange route gaat door de Eemnesser polder naar Baarn. Vervolgens rijden we door de Eempolder bij Soest naar de Korte Duinen (zandverstuivingen). Ook gaat de tocht over de voormalige vliegbasis Soesterberg en door het bosgebied bij Austerlitz en Maarn. Ten zuiden van Doorn rijden we nog door een mooi weidegebied en is er de mogelijkheid voor een koffiestop bij restaurant Brocante aan de Driebergsestraatweg.

De korte route is deels gelijk zij het dat deze na Austerlitz richting Zeist gaat. Voor de deelnemers aan de korte route is een koffiestop mogelijk bij het Beauforthuis aan de Woudenbergseweg (Austerlitz). Je moet daar wel even van de route af om er te komen. Na de koffie vervolgt deze groep de weg richting Zeist en weer naar Huizen.

Hoewel we met aanzienlijk minder coronaregels te maken hebben blijft het uitgangspunt wel dat we ons houden aan de nog geldende coronaregels:

  • Houdt als groep afstand tot andere weggebruikers en geef elkaar de ruimte (1,5 meter) bij bijv. de start, lekke banden, verkeerslichten, enz. (1,5 meter).
  • Was je handen
  • Klachten? Blijf thuis en laat je testen.

Kijk op onze Toerkalender Calendar 2021 – WTC Huizen voor de laatste informatie.

Reacties gesloten.