Nazomertocht 100 en 150 km

Vlisttocht 149 km

Nazomertocht 100 km

Op zaterdag 12 september 2020 rijden we onze zesde toertocht van dit seizoen, de Nazomertocht. Deze clubtocht is toegankelijk is voor leden van de WTC en introducees.

Meerkerk

De tochten gaan naar het Groene Hart. De langste tocht heet ook wel de Vlisttocht omdat een deel hiervan langs het mooie riviertje de Vlist gaat. De tochten volgen deels dezelfde route. Uiteindelijk komen beiden bij Jutphaas/Nieuwegein weer samen.
Zoals bekend zijn de stops niet afgesproken maar zijn wel opgenomen in de routes. Voor de 100km tocht is een mogelijkheid bij Knuss bij Ann in Nieuwegein. Voor de lange tocht zijn er twee mogelijkheden, IJsboerderij Middelbroek en Eeterij Het Kleine Brughuis in Meerkerk .

In de vorige Toerinformatie hebben we de werkwijze als gevolg van Corona vermeld. Hierbij toch nog even de belangrijkste punten:
• Routes worden niet allemaal voorgereden
• Er zijn geen georganiseerde stops, groepjes regelen dat zelf (de oorspronkelijke stops staan wel in de routebestanden)
• We rijden met wegkapiteins
• We doen geen inschrijving aan de tafel i.v.m. de 1,5 metermaatregel. Wel komen er intekenlijsten ten behoeve van mogelijk contactonderzoek mocht een besmetting optreden.
• De maximale groepsgrootte is 10 maar liefst kleiner

Reacties gesloten.