Otterlo 120 & Hoenderloo 155

Op zaterdag 29 augustus 2020 rijden we onze vijfde toertocht van dit seizoen, de tochten Huizen-Otterlo en Huizen-Hoenderloo.

Deze clubtocht is toegankelijk is voor leden van de WTC en introducees

Deze tocht kent twee afstanden: Huizen-Otterlo 119km en Huizen-Hoenderloo 155km. Zoals bekend zijn i.v.m. corona geen koffiestops afgesproken. De stops van vorig jaar zijn opgenomen in het GPX-bestand. Voor de 119km rijders kan dat bij ’t Smulhuis  in Otterlo en voor de 155km rijders bij “De Boer’n Kinkel” in Hoenderloo.

De tochten gaan via het mooie gebied ten Z.O. van Nijkerk richting Barneveld en Kootwijkerbroek. De korte tocht gaat via Harskamp naar Otterlo. De Hoenderloo-tocht gaat nog door het mooie natuurgebied rondom radio Kootwijk om daarna via een snelle weg van Hoenderloo naar Otterlo te gaan.

In de vorige Toerinformatie hebben we de werkwijze als gevolg van Corona vermeld. Hierbij toch nog even de belangrijkste punten:

  • Routes worden niet allemaal voorgereden
  • Er zijn geen georganiseerde stops, groepjes regelen dat zelf (de oorspronkelijke stops staan wel in de routebestanden)
  • We rijden met wegkapiteins
  • We doen geen inschrijving aan de tafel i.v.m. de 1,5 metermaatregel. Wel  komen er intekenlijsten ten behoeve van  mogelijk contactonderzoek mocht een besmetting optreden. 
  • De maximale groepsgrootte is 10 maar liefst kleiner

Kijk op onze bijgewerkte Toerkalender https://www.wtchuizen.nl/calendar/ voor meer informatie.

We hanteren dus geen inschrijving maar vergeet je niet te registeren. Voor deze tocht is de registratietijd tussen 08.15 uur en 08.30 uur. Het is wel de bedoeling dat alle groepen gezamenlijk vertrekken na afloop van de registratie. Om het vertrek goed te laten verlopen bij voorkeur in de volgorde lange-afstand rijders, A-groep(en), B-groep(en), C-groep(en).

De kosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor clubleden en NTFU-leden. Mocht je een introducee meenemen die geen lid is van de NTFU bedragen de kosten € 3,50. Betaal zoveel mogelijk met gepast geld. Pinnen kan ook.

Zoals altijd is het GPX bestand (ook per afstand), voor de leden met een inlogcode, weer te downloaden via de website en te vinden onder het kopje Toerinformatie -> Download GPX routes.

Otterlo 120km

Hoenderloo 155km

Reacties gesloten.