Plassentocht 80 en 100 km

Beste leden van de WTC Huizen,

As. zaterdag, 25 maart, rijden we de “Plassentocht”. Dit is een clubtocht met 2 afstanden: 80 en 100 km. De starttijd is gelijk en wel om 09.00 uur (dus 18 uur voor het begin van de zomertijd)

De route is op 2 plaatsen gewijzigd t.o.v. vorig jaar: We rijden bij Maartensdijk nu niet over het smalle fietspad langs de drukke N-weg richting Utrecht, maar slaan al eerder bij vliegveld Hilversum af en rijden via de Graaf Florisweg en een fietspad dat uit 2 helften met een tussenberm bestaat (dus wel voorzichtig rijden) naar de weg naar Westbroek. De volgende wijziging is bij Mijdrecht waar we een wat noordelijker route richting Vinkeveen rijden.

De route is volgens de GPS getekend dat de terugweg door het Naarder meer gaat, maar omdat de stop bij de “Schans” ongeveer halverwege is, kunt u er ook voor kiezen om de route andersom te rijden (i.v.m. de te verwachten wind, kracht 4 uit N.O., overigens wel zonnig weer).
De GPS routes zijn te downloaden vanaf de bekende plaats op de website (denk er wel aan om de versie van 2017 en de juiste afstand te downloaden)

Dan nog even iets over training. Aangezien de zomertijd begint en het daardoor vanaf volgende week weer tot ca. half negen licht is wordt weer gestart met het rijden op woensdagavond. Om 19.00 starten Eric en Cees Vos weer met de training in 2 groepen met verschillende snelheden. De dinsdagmiddaggroep rijdt al enkele weken een tochtje van tussen de 75 en 90 km. met een snelheid van ca. 28 km/u. Als u aan wilt sluiten, ze starten om 12.00 uur. Ook de zaterdagen dat er geen officiële tocht is wordt gereden en dan starten we om 09.00 uur. Alle tochten starten uiteraard vanaf ons clubhuis.
We hopen u zaterdag “aan de meet” te zien.

Met vriendelijke groet, Toercommissie WTC Huizen, Wim Kuijpers.

Reacties gesloten.