Sluitingstocht (75km en 105km)

Het wegseizoen loopt weer op zijn einde en daarom rijden wij op zaterdag 9 oktober 2021 alweer de laatste toertocht van dit jaar, de Sluitingstocht. Deze clubtocht is toegankelijk voor leden van de WTC en introducees.

Beide afstanden starten tussen 09.00 uur en 09.15 uur.

De lange route tocht brengt ons via het Naarderbos, de Hollandse Brug en Almere naar Lelystad. De stop is in het Natuurpark Lelystad bij Café Restaurant Willem Barentz, in Lelystad. Na de stop vervolgen we onze weg richting Zeewolde om via de Stichtse Brug weer naar het clubhuis te rijden. Ook de korte route gaat via Almere maar naar het Natuurbelevingscentrum de Oostvaarders. Daar is een mogelijkheid voor een koffiestop. Na de koffie vervolgt deze groep haar weg door de polder direct richting Zeewolde om ook via de Stichtse Brug naar het clubhuis te rijden.

Ook voor ons zijn alle belemmeringen om te fietsen, waaronder de 1,5 meter maatregel, opgeheven. Dat betekent dat we weer als vanouds kunnen fietsen. Voor al die leden die om welke persoonlijke reden dan ook niet konden of wilden deelnemen aan toertochten misschien een aanleiding deze keer wel deel te nemen en het seizoen gezamenlijk af te sluiten.

Kijk op onze Toerkalender Calendar 2021 – WTC Huizen voor de laatste informatie.

Er zal ook een Toernieuws gemaild worden om leden die de website niet gebruiken te informeren.

Reacties gesloten.