Snerttocht (vtt)

Op zaterdag 28 september 2019 rijden we onze 14e toertocht van dit seizoen, de Snerttocht. Deze vrije toertocht is ook toegankelijk voor niet-leden van de WTC.

De Snerttocht kent maar een afstand: 105 km. Het is een niet uitgepijlde vrije toertocht. Deelnemers zonder GPS kunnen aansluiten bij een van de WTC-groepen of gebruik maken van de routebeschrijving. De starttijd is tussen 9.00 uur en 09.30 uur. Inschrijven kan vanaf 08.45 uur.

De route gaat door de Eemnesser polder naar Baarn. Vervolgens rijden we door de Eempolder bij Soest naar de Korte Duinen (zandverstuivingen). Ook gaat de tocht over de voormalige vliegbasis Soesterberg en door het bosgebied bij Austerlitz en Maarn. Ten zuiden van Doorn rijden we nog door een mooi weidegebied naar de koffiestop bij Restaurant Brocante, Driebergsestraatweg 54 in Doorn.
 
De terugtocht gaat voornamelijk over een fietspad over een verdwenen spoorbaan en door de villawijken van Bilthoven. Tenslotte passeren we ook nog Lage Vuursche, om uiteindelijk via Baarn terug te rijden naar Huizen. De tocht telt 630 hoogtemeters, dus dat valt reuze mee. Na afloop kunt je in ons clubhuis genieten van een lekkere kop snert.

Kijk op onze Toerkalender https://www.wtchuizen.nl/calendar/ voor meer informatie.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen voor Toerfietskaarthouders (NTFU)  € 2,50 en voor overige deelnemers € 3,50. Voorinschrijving is mogelijk t/m 26 september via de website van de NTFU (https://www.fietssport.nl/toertochten/) of de website van de WTC Huizen (https://www.wtchuizen.nl/calendar/). Na inschrijving ontvangen deelnemers de GPS-route of kunnen deze downloaden via fietssport.nl.

Zoals altijd is het GPX bestand, voor de leden met een inlogcode, weer te downloaden via de website en te vinden onder het kopje Toerinformatie -> Download GPX routes. De routes zijn nu ook per afstand te downloaden. Dit om het importeren in alle merken GPS makkelijker te maken.

Om een snelle doorloop bij de inschrijving mogelijk te maken vragen we leden die nog geen account hebben bij fietssport.nl dat alsnog aan te maken. Je kunt dan je profiel opslaan op je smartphone of afdrukken en laten scannen. Deelnemers die niet gescand kunnen worden dienen een deelnemerskaart in te vullen (extra kosten € 1,00). Toerabonnementhouders worden alleen geregistreerd op de toerabonnementenlijst tenzij ze uitdrukkelijk vragen om gescand te worden.

We zien jullie graag aan de inschrijftafel!

Met vriendelijke groet,
Toercommissie WTC Huizen

Reacties gesloten.