Snerttochten 70 en 105 km

Op zaterdag 26 september 2019 rijden we onze 7e en voorlaatste toertocht van dit seizoen, de Snerttocht. Deze clubtocht is toegankelijk voor leden van de WTC en introducees.
In tegenstelling tot vorig jaar kent de Snerttocht nu twee afstanden t.w. 70 km en 105 km. Op het kaartje rechts is het deel van de 105 km te zien vanaf het Beauforthuis waar ook de beide routes zich van elkaar onderscheiden..
– De lange route gaat door de Eemnesser polder naar Baarn. Vervolgens rijden we door de Eempolder bij Soest naar de Korte Duinen (zandverstuivingen). Ook gaat de tocht over de voormalige vliegbasis Soesterberg en door het bosgebied bij Austerlitz en Maarn. Ten zuiden van Doorn rijden we nog door een mooi weidegebied en is er de mogelijkheid voor een koffiestop bij restaurant Brocante aan de Driebergsestraatweg.

Gasthuis Brocante
Driebergsestraatweg 54
3941 ZX Doorn
034 3515098

De korte route is deels gelijk zij het dat deze na Austerlitz richting Zeist gaat. Voor de deelnemers aan de korte route is een koffiestop mogelijk bij het Beauforthuis aan de Woudenbergseweg (Austerlitz).

Beauforthuis
Woudenbergseweg 70
3711 AB Austerlitz
034 3491858

Je moet daar wel even van de route af om er te komen. Na de koffie vervolgt deze groep de weg richting Zeist en weer naar Huizen. 

Reacties gesloten.