Veluwetocht 75 en 130 km (vtt)

Op zaterdag 6 april 2019 rijden we onze derde toertocht van dit seizoen, de Vrije Toertocht Veluwetocht.

Omdat dit een vrije toertocht is, die ook is opgenomen in de NTFU-kalender gaat de registratie middels Scan&Go, Neem dus je NTFU-ledenpas mee want dan gaat de inschrijving wat sneller. Bovendien is je deelname aan de tocht geregistreerd bij de NTFU.

Deze vrije toertocht kent 2 afstanden en verschillende starttijden:
– deelnemers aan de 130 km tocht kunnen starten tussen 8.30 en 9.00 uur
– deelnemers aan de 75 km tocht kunnen starten tussen 9.00 en 9.30 uur

De route van beide tochten is te zien in bovenstaand plaatje. Met name in de 130km route zitten veel hoge betonnen fietspaden zonder echte berm. Daarbij kan het in het weekend druk zijn met fietsers. Pas je snelheid aan want als je naast zo’n fietspad terecht komt levert dat alleen maar blessures op.

De koffiestops zijn geïnformeerd en staan klaar om de inwendige mens te verzorgen. Voor de 75km is dat Brasserie Kade 10 in Nijkerk, voor de 130km ’t Speuldje in Speuld. Ga daar dus langs.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor clubleden en NTFU-leden. Mocht je een introducé meenemen die geen lid is van de NTFU bedraagt het inschrijfgeld € 3,50. Vergeet je niet in te schrijven.
Als je contant wil betalen dan graag zoveel mogelijk met gepast geld.

Zoals altijd is het GPX bestand weer te downloaden via de website en te vinden onder het kopje Toerinformatie -> Download GPX routes.

We hopen op goed weer maar de komende week kan het nog buiig zijn. Dat betekent dat fietspaden ook nog nat en mogelijk glad kunnen zijn, niet in de laatste plaats door uitwerpselen van de lokale fauna.

Wij kijken weer uit naar een grote opkomst.

Met vriendelijke groet,
Toercommissie WTC Huizen

Reacties gesloten.