We gaan weer starten!

Beste leden van de WTC Huizen,

As. zaterdag (11 maart) starten we het seizoen 2017 met de Openingstocht. Een tocht met 2 afstanden; u kunt kiezen uit 2 afstanden 60 of 100 km. De starttijd voor beide afstanden is om 09.30 uur. We rijden richting heuvelrug, dus via bosgebieden.

Bij het voorrijden is geconstateerd dat we op 2 plekken een iets andere route moeten volgen, beide op de terugweg. Zo ontdekten we in Leusden een opbreking en is gebleken dat de werkzaamheden aan de Wieksloterweg nog niet klaar zijn. In beide gevallen is de GPS-route aangepast zodat u geen last heeft van deze werkzaamheden.

Wilt u exact zien waar u langs komt ga dan naar de website en vervolgens naar toerinformatie – toerkalender – klik op de “openingstocht” en u ziet informatie d.m.v. een kaartje en een omschrijving.

Ondanks de oproepen van de afgelopen jaren om op tijd bij de inschrijving te zijn, zijn er altijd een aantal mensen die precies 1 minuut voor de starttijd binnenkomen. De leden van de toercommissie die de inschrijving hebben gedaan moeten echter wel de tijd krijgen om de spullen op te ruimen, dus starten we als zij klaar zijn. Voor de downloaders: naar verwachting staat vanaf woensdag de route op de website.

Tot zaterdag

Met vriendelijke groet, Toercommissie WTC Huizen