Fietscomputer km registratie app.

Het FietsComputeroverzicht loopt ieder jaar vanaf 1 januari t/m 31 december. Dus niet alleen gedurende de toerkalenderdagen.

Met ingang van 1 januari 2018 komen de tellers van de volgende fietsen in aanmerking: racefiets, trackingfiets en mountainbike.

Het gemiddelde wordt steeds over de laatste 5 jaar berekend, het totaal wordt al vanaf jaar 2000 bijgehouden. De uitdaging is nu tevens je gemiddelde te verhogen, los van het totaal aantal km's. Zodoende kunnen nieuwkomers zich vergelijken in een z.g sub-classement voor zover je daar over kunt spreken.
Leuk is het gewoon te weten wat anderen zoal doen op de fiets het hele jaar door. Zodoende is er de mogelijkheid maandelijks bij te houden wat je gefietst hebt en dat aan anderen te laten weten.

Wanneer je het niet on-line kunt bijwerken:

Je kunt de afgelegde kilometers vanaf 2018 ieder jaar, het liefst in januari, doorgegeven aan de beheerder ( webmaster@wtchuizen.nl ).
Dus voor het eenmalig doorgeven van een jaar km stand!

On-line bijwerken:

Meedoen met dit registratieprogramma doe je door je eerst te aan te melden. Aan de hand van het lidnummer wordt gekeken of je voorkomt in het ledenbestand van de wtc.
Als dat zo is en alle gegevens kloppen en zijn ingevuld kun je de standen invoeren via het 'Race km update' of 'MTB km update' of 'Jaar km update' programma.
Wil je het maar 1 keer per jaar bijhouden, kies je voor 'Jaar km update'. Voor het dagelijks bijwerken kies je 'Race km update' of 'MTB km update'. Na iedere actie keer je terug naar het menu om van daaruit eventueel een volgende actie te ondernemen.

Je gegevens:

Alle gegevens worden bijgehouden op de server waar deze website draait. Per datum wordt de km stand geregistreerd en dat kan maar 1 maal op die dag voor de MTB en Race afstanden.