Als je alles al een keer gedaan hebt…

Naast ‘gewone’ fietsvakanties zijn er ook MTB vakanties. Sportief, avontuurlijk en altijd op bijzondere plekken. Een fietsvakantie brengt je altijd verder dan een autovakantie. Maar alleen met een MTB vakantie kom je op de echt bijzondere plekjes.

Naast ‘gewone’ fietsvakanties zijn er ook MTB vakanties. Sportief, avontuurlijk en altijd op bijzondere plekken. Onderstaand een overzicht van wat er zoal mogelijk is als het gaat om de combinatie vrije tijd en Mountainbike. Van speels tot avontuurlijk, van onbekend tot onovertroffen. Voor de recreant en voor degene die tenminste één keer in z’n leven iets extreems gedaan wil hebben. Toch even voor de duidelijkheid: WTC heeft geen enkel belang bij de genoemde ondernemingen.

Vakanties…

Tuurlijk MTB is altijd een beetje zwaarder dan een gewone fiets of laat staan een racefiets. Maar er zijn ook voor families mooie MTB vakanties te boeken.

Lokoloko
VASA SPORT
MTB Huttentocht
eye4cycling

Challenging…

Ben je ervaren en wil je een beetje meer. Kombochten leren rijden, downhill (over wortelpaden)? Of zou je eens mee willen doen aan een meerdaagse tourtocht?

MTB Challenge
MTB Transalp
duchenne heroes
Sea Otter Classic USA

Go nuts…

Wil je één keer (of misschien wel vaker) helemaal los? All out? Er zijn fenomenale, maar ook bizarre, uitdagingen op de MTB. Bij een aantal hoef je niet eens technisch zeer vaardig te zijn. Maar fysiek… Live like a pro!

Mongolian Bike Challenge
Cape epic
Rock du Maroc
The Yak Attack

MTB vakantiefietsweer

Ook interessant!