WTC Lidmaatschap

Deel dit verhaal!

Over het lidmaatschap in het algemeen

De contributie in 2023 bedraagt € 85,– per jaar. Dit is inclusief het lidmaatschap van de NTFU (Nederlandse Toer fiets Unie). In dit lidmaatschap is een (basis) aansprakelijkheids-, ongevallen- en fietsverzekering inbegrepen. Gezinsleden betalen € 85,– per jaar incl. lidmaatschap van de NTFU. Diegenen die al lid zijn van de NTFU betalen € 55,– per jaar. De contributie is inclusief het toerabonnement.

Nieuw is het MTB-Baanlidmaatschap. Voor maar € 20,- per jaar kun je gebruik maken van de MTB baan achter het clubhuis. Je ontvangt dan de code om het hek te kunnen openen. Voor de MTB-jeugd is er ook een Proeflidmaatschap van een maand voor € 10,–

Voor jongens en meisjes van 7-14 jaar

Wil je direct lid worden? Schrijf dan hieronder in. Eerst een paar keer proberen? Dat kan ook tegen een kleine vergoeding van €10. Op maandag 6 maart 2023 starten dan de trainingen, tussen 16.00-20.00u. Als je lid wordt krijg je voor die tijd nadere info.

Heb je nog geen MTB? Geen probleem!. WTC Huizen beschikt over 4 uitstekende MTB fietsen die speciaal hiervoor bedoeld zijn. Dan kun je het eerst eens uitproberen. De kosten om een MTB te huren bedragen slechts € 5,- per les.

Lid worden?

Vul dan via de knop direct inschrijven het formulier in. Of klik op deze link. Meer informatie over het lidmaatschap kunt u verkrijgen bij een van onze secretaris (secretariaat@wtchuizen.nl).

Als lid van WTC Huizen krijgt je:

  • De digitale Nieuwsbrieven van zowel de Toercommissie als het Bestuur. Deze bevatten informatie over (aankomende) toertochten en algemeen clubnieuws. De uitgaven worden ook op de website gepresenteerd. Inschrijven kan ook via de website met de knop ‘Aanmelden Nieuwsbrief’. Uitschrijven moet u altijd zelf doen via een link onderaan de Nieuwsbrief.
  • Het FietsSport Magazine. Dit full-colour magazine verschijnt zes maal per jaar en wordt uitgegeven door de NTFU. Naast verenigingsnieuws vindt u in het FietsSport Magazine verslagen van toertochten, nieuwtjes op fietsgebied e.d. Tevens is in dit magazine opgenomen de NTFU-kalender (verdeeld over 4 edities), welke een overzicht bevat van alle Vrije Toer tochten voor race- en ATB-rijd(st)ers die door de verenigingen die bij de NTFU zijn aangesloten worden georganiseerd.
  • De gelegenheid tegen gunstige prijzen clubkleding (zie onderaan pagina) aan te schaffen via Beuker Wielersport in Huizen, telefoon 035 525 9620 (Jordy of Marcel Beuker helpen je graag verder).
  • WTC Huizen heeft een gezellig clubhuis, ‘Aan de Meet’. Na afloop van een tocht is het aan de bar goed toeven en bij goed weer op het grote terras.

Tevens heb je als lid toegang tot de GPS route bestanden, daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Deze bestanden worden door leden van de toercommissie beheerd. Deze bestanden staan in een beveiligde zone en kunnen via een inlogprocedure benaderd worden. De persoonlijke inlogcode is aan te vragen bij de it@wtchuizen.nl van deze site.

Aanvullende informatie omtrent de NTFU-lidmaatschap.

Omdat de NTFU ook met de tijd mee gaat heeft men besloten over te gaan op een digitaal lidmaatschap en worden er vanaf 2019 geen toerfietskaarten aan nieuwe leden verstrekt. Deze toerfietskaart heeft een streepjescode die gebruikt wordt bij de inschrijving van Vrije Toertochten om deelnemers te registreren via Scan & Go. Als NTFU-lid kunt een digitale lidmaatschapskaart  (profiel) bemachtigen door u te registreren bij fietssport.nl. Voor informatie zie: veelgestelde vragen. Vraag 1 en 3 zijn van belang. Omdat ook voor bestaande leden standaard geen nieuwe toerfietskaarten worden verstrekt en de streepjescode steeds vaker niet te scannen is wordt ook aan bestaande leden aangeraden zich als NTFU-lid bij fietssport.nl te registreren en het profiel op te slaan op de mobiele telefoon. Zeker als u gebuikt wilt maken van Scan & Go bij Vrije toertochten van onze vereniging, maar ook bij andere verenigingen die gebruik maken van Scan & Go. Indien je geen mobiele telefoon hebt of niet meeneemt tijdens toertochten kun je dit profiel uitprinten en meenemen voor registratie.

Soorten lidmaatschap

Soort lidmaatschap Prijs Inhoud
Volledig lidmaatschap € 85,- p/j Dit is inclusief een lidmaatschap van de NTFU (t.w.v. € 38,08).
Gezinslidmaatschap € 75,- p/j Alleen wanneer er al een betalend lid in je gezin is. Dit lidmaatschap is ook inclusief een lidmaatschap van de NTFU.
Al lid NTFU/KNWU € 55,- p/j Dan heb je al een NTFU of wellicht KNWU lidmaatschap. Wellicht bij een andere club.
Baanlidmaatschap € 20,- p/j Je kunt dan het hele jaar gebruik maken van de MTB baan achter ons clubhuis. Je ontvangt de code om het hek te openen.
Try Out € 10,- één maand Zodra er plaats is draai je 4 weken mee in een trainingsgroep. Gedurende deze 4 weken kun je ook gebruik maken van de MTB baan.

Fietsweer

Laatste berichten

Ook interessant!