Aan de slag met Cyql

Deel dit verhaal!

Cyql voor fietsverenigingen

Cyql is het nieuwe toverwoord voor fietsclubs. De NTFU heeft het omarmd, dus er is geen ontsnappen meer aan. Cyql is eigenlijk een oplossing voor de talloze app-groepjes die er binnen fietsverenigingen bestaan. Het biedt een overzicht van de ritten die je club heeft en je kunt je inschrijven op deze ritten. Maar je kan ook je eigen ritten plaatsen waar anderen zich dan weer bij kunnen voegen. Uiteraard kun je er de gpx-files downloaden van de routes waaraan je meedoet, en allerlei rit details bekijken zoals vertrektijden, soort fiets en de te verwachten gemiddelde snelheid. kortom er staat nooit meer iemand op de verkeerde plaats staat met de verkeerde fiets. Super handig!

Toch merken we dat het voor mensen nog niet altijd even duidelijk is hoe de app nu precies werkt. Daarom hebben we onderstaand een aantal video’s en linkjes geplaatst die al je vragen kunnen beantwoorden.

Voor de goede orde wat niet kan in Cyql is chatten, goed bedoelde slechte grappen plaatsen of discussiëren over de rol van de Partij voor de Dieren in de komende tweede kamer verkiezingen. Met andere woorden de app-groepen houden nog wel even een bestaansrecht. Maar als het om fietsen gaat hebben we nu… CYQL!!

Video van de NTFU voor de fietsclub

Video van de NTFU voor de fietser

Nog steeds vragen

Dat is natuurlijk goed mogelijk. Onderstaand nog twee links. Bij de eerste kun je de Cyql handleiding downloaden en deze op je gemak nog eens bestuderen. De tweede bevat een pdf met daarop de meest gestelde vragen over Cyql.

Handleiding CYQL

Meest gestelde vragen over Cyql

Handleiding om vanuit Cyql een track naar je Garmin te downloaden

Nu nog vragen…

Dan is er nog maar één opplossing en dat is een audiëntieverzoek bij de Cyql-goeroe van WTC…. MARCO

Ik heb nog een vraag

Cyql Fietsweer

Ook interessant!

Eerstvolgende toertocht