Programma 12 maart opening MTB baan jeugd

Deel dit verhaal!

Op 12 maart begint het seizoen van de club met de openingstocht. Na afloop is er een besloten clubevent, een gezellige BBQ, en dan volgt om 14.00u de officiële opening van de MTB-baan voor de jeugd door wethouder Roland Boom in aanwezigheid van hopelijk veel clubleden, genodigden en belangstellenden.

Vanaf 14.30u zijn jongens en meisjes die geïnteresseerd zijn om lid te worden welkom en zal o.l.v. buurtsportcoach Roy Westland een kennismaking met de ‘The Fox Trail’ worden georganiseerd. Ben je “om en nabij” de 7 en 14 jaar en geïnteresseerd? Kom dan met je eigen mountainbike en met een helm (die verplicht op de baan); heb je geen helm of fiets dan kun je er één van ons lenen.

Het gebruik van de baan is in verband met de veiligheid alleen voor leden. Kinderen (7-14 jaar) die lid zijn kunnen ook alleen onder begeleiding van ouders of begeleiders van de club gebruik maken van de baan. Wil je lid worden? Schrijf dan in bij WTC lidmaatschap. Dat kan vanaf nu. Eerst een paar keer proberen? Dat kan ook tegen een kleine vergoeding van €10 ben je een maand lid. Op maandag 4 april starten de trainingen, tussen 16.00-20.00u. Als je lid wordt krijg je voor die tijd nadere info.

 

Fietsweer

Laatste nieuws