Toerkalenderinfo

2019

De club-tochten (CT) zijn niet meer voorbehouden aan leden van WTC Huizen. Heeft u interesse om mee te rijden dan kan dit. Schrijf u wel tijdig in voor aanvang van deze tocht. De clubtochten zijn niet aangemeld bij de NTFU. 
Start en Finish: Clubhuis “Aan de Meet”, Crailoseweg 80, Huizen. GPS coördinaat N52 17.340 E5 13.140. Tel. 035-5255154 (bereikbaar tijdens de toertochten).
Meer informatie omtrent onze toertochten in het algemeen kunt u opvragen via e-mail bij de toercommissie tc@wtchuizen.nl.

Voorinschrijven:
Voor Vrije Toertochten (VTT) bestaat er de mogelijkheid van voorinschrijven via fietssport.nl (het portaal van de NTFU voor deelnemers). Na voorinschrijving krijgen de deelnemers de route in GPX-formaat 1 of 2 dagen voor datum van de betreffende tocht toegestuurd. Via deze site is ook de route vanaf 3 dagen voor datum tocht gratis te downloaden. Bij de start is tevens een uitgebreide routebeschrijving op papier beschikbaar.

Downloaden:
Bij clubtochten bestaat de mogelijkheid voor leden van de WTC Huizen de route te downloaden vanaf de website. Hiervoor dient men in het bezit te zijn van een inlogcode die zij kunnen aanvragen bij de beheerder van de website (webmaster@wtchuizen.nl). Geef hierbij je lidmaatschapnummer op met voornaam en achternaam.

Feestdagen:
Pasen 21 en 22 april, Hemelvaartsdag 30 mei, Pinksteren 9 en 10 juni.
Vakanties:
Meivakantie 27 april – 5 mei, Zomervakantie 13 juli – 18 augustus.


Print de Toerkalender 2019 (oude stijl) in PDF: Toerkalender 2019.pdf . Als de pdf niet in Adobe Reader opent maar in de browser, bewaar deze dan eerst op je computer en open hem dan alsnog met Adobe Reader voor optimale print. Deze mogelijkheid komt volgend jaar te vervallen.

De Toerkalender nieuwe stijl heeft op 04/2019 zijn intrede gedaan. Deze geeft je de mogelijkheid de gegevens ervan te synchroniseren met je eigen agenda. Die kan van Apple, Outlook, Google of exporteren naar XML zijn. Kies hiervoor op ‘Voeg toe aan kalender’.

*/** Alle tochten voorzien van * of ** zijn geheel of gedeeltelijk uitgepijld. Deze tochten vormen wat betreft organisatie en voorzieningen de paradepaardjes van WTC Huizen.
– De clubtochten worden uitsluitend gereden met GPS – navigatie.
Op het startuur van de tochten rijden bovendien een aantal groepen van de WTC Huizen, waarbij gereden wordt met GPS-navigatie. Deze groepen rijden met verschillende snelheden.
Alle tochten starten vanaf het clubhuis “Aan de Meet”. Het bevindt zich aan de Crailoseweg 80 in Huizen, tel. 035-5255154 en is goed bereikbaar met de auto en fiets. Klik hier voor de routebeschrijving d.m.v Google-maps.

One thought on “Toerkalenderinfo

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.