Inschrijfformulier

Leuk dat je lid wil worden van de WTC Huizen! Welkom bij de gezelligste en sportiefste wielerclub van het Gooi!
Qua lidmaatschap houden we het bij de bij WTC Huizen simpel. Toch is de invalshoek anders, afhankelijk van je leeftijd. Bij het jeugd van ongeveer 7-14 jaar ligt de focus op de MTB-activiteiten op en rond ons mooie, eigen parcours. Je krijgt les van gekwalificeerde trainers en kunt (mits onder begeleiding of als er openstelling met begeleiding is) via een toegangscode gebruik maken van de baan. Dat kan zolang er daglicht is.
Tussen de 7-14 jaar en wil je weten of MTB echt jouw ding is? Eén maand jeugdtraining voor € 10,-.

Voor volwassenen ligt de focus op de racefiets; denk dan aan meedoen aan toertochten en clubtrainingen. Je kunt deelnemen op verschillende fietsniveaus en met diverse ambities. In de winter zijn er ook verschillende MTB-groepen actief waar je bij kunt aansluiten. Ook de gravelbike heeft vrij breed zijn intrede gedaan. Je kunt dus het hele jaar door bij de WTC in groepjes fietsen, ongeacht het type fiets.

Na betaling van je contributie ontvang je een bevestiging van je inschrijving bij zowel de NTFU en WTC Huizen. Ook ontvang je een link om je aan te melden bij de Cyql app van de WTC Huizen. Die wordt gebruikt om ritten te plannen. Vanaf dat moment is de inschrijving definitief en kun je meedoen.

Dank voor je aanmelding. Je aanvraag is verstuurd naar het secretariaat via secretariaat@wtchuizen.nl
Er is iets fout gegaan bij het versturen van je aanvraag. Probeer het later nog eens.
De contributie is afhankelijk van jouw situatie. Maak hier je keuze *
Maak hier je keuze hoe je de contributie gaat betalen *
Geslacht
Ik ben geïnteresseerd om als vrijwilliger bij te dragen. Je kunt me benaderen voor

Fietsweer

Ook interessant!