Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 20 mei 2023
  • Vertrek: Tussen 08:00 – 9:00
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50, anders: € 3,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen) tot moeilijker (150km)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

Deze tocht kent drie afstanden t.w. 80km, 100km en 150km.

De korte tocht gaat via Bussum en de Loosdrechtse Plassen naar het zuiden richting Utrecht. Dan gaat de route via Vleuten en Utrecht richting Bilthoven om daarna via Soest en Baarn weer richting Huizen te gaan.

De middellange tocht is tot Vleuten gelijk aan de korte tocht. Daarna gaat het door richting Nieuwegein en Vreeswijk. Daarna gaat het weer naar het noorden via Zeist, Soesterberg, Soest en Baarn richting Huizen.

Ook de lange tocht loopt via Bussum en de Loosdrechtse Plassen richting Utrecht maar gaat via Gouda langs de Vlist naar Schoonhoven en vervolgens over de Lek naar Nieuwpoort. Daarna gaat ook deze route in noordelijke richting via Utrecht, Soest en Baarn naar Huizen.

In overleg met de wegkapitein wordt binnen de groep afgesproken waar de koffiestop zal zijn.

De tocht staat ook op Cyql WTC Huizen. Meld je daar aan waarna de route ook beschikbaar is. Je kunt dan ook de groep kiezen die het beste bij je past. Ben je geen lid dan graag de kosten voor deelname ter plekke voldoen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 80 km (Utrecht) om 9:00 uur, 100km (Vreeswijk) 8:30 uur en de 150km tocht (Schoonhoven) om 8:00 uur.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor NTFU-leden en als je geen lid bent van de NTFU € 3,50. Vergeet je niet aan te melden. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Er wordt in verschillende groepen gereden met verschillende snelheden, dus voor elk wat wils. Zorg voor niet te grote groepen en vergeet niet om waarschuwingen ook verbaal door te geven aan de mensen achter je. Zo houden we het rijden voor iedereen veilig.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant