Laden Evenementen

  • Wanneer: 17 juni 2023
  • Vertrek: Tussen 08:00 – 9:00
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50. Niet NTFU leden € 3,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen) tot pittige klimmetjes

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Deze tocht kent drie afstanden t.w. 80km, 110km en 150km en gaat naar de Utrechtse Heuvelrug. Dit is een goede dag om de klimspieren te oefenen!

De langste afstand heeft 1260 hoogtemeters met het hoogste punt op 72 meter. Deze gaat via Baarn, Soest, Doorn, Leersum, Amerongen en Elst naar Rhenen om vervolgens weer via ondermeer Veenendaal en Amersfoort naar Huizen te rijden.

Als je dit te gortig vindt kies dan de middellange afstand. Die heeft 785 hoogtemeters, het hoogste punt ligt op die route op 53 meter. Deze route gaat tot Leersum gelijk op met de lange route waarna je langs het Landgoed Ginkelduin via Woudenberg en Amersfoort naar Huizen gaat.

Wil je nog een tandje minder ga dan voor de ook mooie 80km route. Ook deze gaat in het begin gelijk op met de lange route maar bij Maarn richting Maarsbergen en verder via Woudenberg en Amersfoort naar Huizen.

In overleg met de wegkapitein wordt binnen de groep afgesproken waar de koffiestop zal zijn.

De tocht staat ook op Cyql WTC Huizen. Meld je daar aan waarna de route ook beschikbaar is. Je kunt dan ook de groep kiezen die het beste bij je past. Ben je geen lid dan graag de kosten voor deelname ter plekke voldoen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 80 km (Maarsen) om 9:00 uur, 110km (Amerongse Berg) 8:30 uur en de 150km tocht (Grebbenberg) om 8:00 uur.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor NTFU-leden en als je geen lid bent van de NTFU € 3,50. Vergeet je niet aan te melden. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Er wordt in verschillende groepen gereden met verschillende snelheden, dus voor elk wat wils.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant