Laden Evenementen

  • Wanneer: 6 juli 2024
  • Vertrek: Tussen 08.00 uur en 12.oo uur
  • Kosten: NTFU leden: € 5,00, anders € 7,00.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

De tocht kent verschillende afstanden die alleen op GPS beschikbaar zijn. De mogelijkheid bestaat om deel te nemen met een gewone fiets of e-bike en de 45km ronde te rijden.

De routes van de Ster van Huizen bestaan uit drie punten van een ster. Elke route heeft de naam van een ster: Aldebaran (A), Betelgeuze (B) en Castor (C). De afstand van een punt bedraagt 60km (A en B) of 45km (C). Deelnemers kunnen naar keuze 1, 2 of 3 punten van deze ster fietsen, dus in totaal 45, 60,105, 120 of 165 km.

Deelnemers aan de 45 km op de racefiets, de gewone fiets of de E-bike rijden de route “Castor” en kunnen starten tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

Deelnemers aan de 60 km rijden de route “Aldebaran” of “Betelgeuze” en kunnen starten tussen 9.30 uur en 10.00 uur.

Deelnemers aan de 105 km rijden de route “Aldebaran” of “Betelgeuze” en “Castor” en kunnen starten tussen 9.00 uur en 9.30 uur.

Deelnemers aan de 120 km rijden de route “Aldebaran” en “Betelgeuze” en kunnen starten tussen 8.30 uur en 9.00 uur.

Deelnemers aan de 165 km rijden de route “Aldebaran” en “Betelgeuze” en “Castor” en kunnen starten tussen 8.00 uur en 8.30 uur.

De routes voeren langs mooie plekjes van ’t Gooi, Eemland, de Vechtstreek en Flevoland.

De Aldebaran-route voert over de fietsbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal bij Nigtevecht verder langs de veenplassendorpen Ankeveen en Kortenhoef, langs het riviertje ’t Gein en door het Naardermeer.

De Betelgeuze-route gaat door het villadorp Blaricum, de Eemnesser polder, de bossen tussen Soest en Den Dolder en het pannenkoekendorp Lage Vuursche.

De Castor-route is dit jaar weer aangepast aan nieuwe fietspaden en de Floriade in Almere.

Vertrek en aankomst van alle drie de punten is het clubhuis “Aan de Meet” van de WTC Huizen, Crailoseweg 80 in Huizen. Hier staan barvrijwilligers voor u klaar zodat u wat eten en drinken kunt kopen.

De tocht staat ook op Cyql WTC Huizen. Meld je daar aan waarna de route ook beschikbaar is. Je kunt dan ook de groep kiezen die het beste bij je past. Ben je geen lid dan graag de kosten voor deelname ter plekke voldoen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor de 45km en 60km en € 7,00 voor de overige afstanden. Voor NTFU-leden (en andere toerfietskaarthouders) geldt een korting van resp. € 1,00 en € 2,00. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Voorinschrijving is mogelijk t/m 30 juni 18.00 uur via de website van de NTFU Fietssport – Ster van Huizen 2024. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.  Het GPS-bestand van je route kun je, na inschrijving, drie dagen voor de tocht downloaden van Fietssport.nl.

Kijk op de ochtend van de start nog even op deze site of onze Cyql app voor de laatste informatie.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant