Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 8 oktober 2022

  • Vertrek: Tussen 09.30 – 10.00

  • Kosten:  € 3,50; voor NTFU leden: € 2,50.

  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

De Sluitingstocht kent twee afstanden: Huizen – Oostvaardersplassen 70km en Huizen – Lelystad 100 km. Voor de 70km rijders is een koffiestop opgenomen bij Natuurbelevingscentrum De Oostvaarders (Oostvaardersbosplaats 1 Almere-Buiten) en voor de 100km rijders in het Natuurpark Lelystad bij Restaurant Willem Barentz (Vlotgrasweg 11 Lelystad).

De lange route brengt ons via het Naarderbos, de Hollandse Brug en Almere naar Lelystad. Na de stop vervolgen we onze weg richting Zeewolde om via de Stichtse Brug weer naar het clubhuis te rijden.

Ook de korte route gaat via de Hollandse Brug naar Almere naar het Natuurbelevingscentrum de Oostvaarders. Na de koffie aldaar vervolgt deze groep haar weg door de polder direct richting Zeewolde om ook via de Stichtse Brug naar het clubhuis te rijden.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 70km (Oostvaardersplassen) om 10.00 uur en de 100km tocht (Lelystad) om 9.30 uur.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor NTFU-leden. Mocht je een introducé meenemen die geen lid is van de NTFU bedraagt het inschrijfgeld € 3,50. Vergeet je niet in te schrijven. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Er wordt in verschillende groepen gereden dus voor elk wat wils.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant