Laden Evenementen

  • Wanneer: 8 april 2023
  • Vertrek: Tussen 08:30 – 9:30
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50, anders: € 3,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

Deze gevarieerde tocht gaat door polders, bossen en landelijk gebied. In tegenstelling tot voorgaande jaren gaan we nu niet na het beklimmen van de Stichtse Brug rechtsaf de polder in maar LINKSAF om gebruik te maken van de nieuwe fietsbrug over de Waterlandseweg en de Hoge Vaart. De 75km-rijders rijden door het mooie Horsterwold richting Nijkerk. De 110km-rijders gaan richting Speuld en de 135km-rijders gaan richting Harderwijk en Vierhouten. Daarna gaan ook zij via Nijkerk weer richting Huizen.

In overleg met de wegkapitein wordt binnen de groep afgesproken waar de koffiestop zal zijn.

De tocht staat ook op Cyql WTC Huizen. Meld je daar aan waarna de route ook beschikbaar is. Je kunt dan ook de groep kiezen die het beste bij je past. Ben je geen lid dan graag de kosten voor deelname ter plekke voldoen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 75km tocht (Nijkerk) om 9:30 uur, 110km tocht (Speuld) om 9:00 uur en de 135km tocht (Vierhouten) om 8:30 uur.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor NTFU-leden en als je geen lid bent van de NTFU € 3,50. Vergeet je niet aan te melden. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant