Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 22 april 2023
  • Vertrek: Tussen 08.00 – 9.00
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50., anders:  € 3,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen) tot moeilijk (165km)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

Dit jaar kent de tocht drie afstanden t.w. 90km, 105km en 165km.

De korte tocht gaat via Naarden, Weesp, Ouderkerk aan de Amstel en daarna in zuidelijke richting naar Noorden. Daarna vervolgen we de route via Breukelen naar Huizen.

De middellange tocht gaat via het Amsterdamse Bos naar het zuiden en vervolgens via Breukelen en Loosdrecht weer naar Huizen.

De lange tocht loopt via Haarlem naar de duinen bij Bloemendaal. Vervolgens gaan we richting Zandvoort en via Lisse naar Nieuw-Vennep, langs de Drecht naar Bilderdam en vervolgens naar Nieuwveen om via de Westeinder Plassen aan te sluiten  op de andere tochten richting Huizen.

In overleg met de wegkapitein wordt binnen de groep afgesproken waar de koffiestop zal zijn.

De tocht staat ook op Cyql WTC Huizen. Meld je daar aan waarna de route ook beschikbaar is. Je kunt dan ook de groep kiezen die het beste bij je past. Ben je geen lid dan graag de kosten voor deelname ter plekke voldoen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 90 km (Uithoorn) om 9.00 uur, 105km (Noorden) 8.30 uur en de 165km tocht (Zandvoort) om 8.00 uur.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor NTFU-leden en als je geen lid bent van de NTFU € 3,50. Vergeet je niet aan te melden. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant