Laden Evenementen

  • Wanneer: 4 mei 2024
  • Vertrek: Tussen 07:15 – 12:00
  • Kosten: NTFU leden: € 5,00 (50km);  € 7,00 (overige afstanden. Bij voorinschrijving € 1,00 korting.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen) en langere afstanden voor de stayers

De Omloop Midden Nederland (OMN) 2023 is onderdeel van de Midden Nederland Classics van de WTC Huizen. Het zijn open toertochten, georganiseerd door de WielerToerClubs Huizen, Woerden en Leusden en zijn opgenomen in de toerkalender van de NTFU/Fietssport.

De volgende 6 routes kunnen vanuit Huizen worden gefietst:
50 km. – Deze route gaat van Huizen via de Lage Vuursche, Maartensdijk en ’s-Graveland terug naar Huizen. Starttijd tussen 9.00 uur en 12.00 uur.
100 km. – Deze route gaat van Huizen via de Lage Vuursche naar Woerden en weer terug naar Huizen. Starttijd tussen 8.00 uur en 9.00 uur.
100 km. – Deze route gaat van Huizen, via Lage Vuursche naar Leusden en via ’s-Graveland weer terug naar Huizen. Starttijd tussen 8.00 uur en 9.00 uur.
140 km. – De route gaat van Huizen naar Leusden. In de omgeving van Leusden wordt een extra rondje gemaakt door de Utrechtse heuvels, om vervolgens terug te gaan naar
Huizen. Starttijd tussen 7.15 uur en 9.00 uur.
150 km. – Route gaat van Huizen naar Leusden. Vervolgens gaat de route naar Woerden en dan terug naar Huizen. Starttijd tussen 7.15 uur en 9.00 uur.
195 km. – Deze route gaat naar Leusden. Vervolgens worden de Utrechtse heuvels aangedaan, om daarna via Woerden naar Huizen terug te gaan. Starttijd tussen 7.15
uur en 8.00 uur.

In de GPX-bestanden zijn enkele koffie-stops (o.a. de WTC-clubhuizen van Huizen, Woerden en Leusden en ook Restaurant Mauritshoeve te Bilthoven) aangegeven.

Startlocatie: Clubhuis WTC Huizen, Crailoseweg 80 te Huizen.
Auto’s parkeren aan de overkant van het clubhuis op parkeerplaats tennisvereniging de Kuil en voor het clubhuis op parkeerplaats van zwembad Sijsjesberg.
Het clubhuis is geopend vanaf 6.45 uur.

Omdat de routes niet meer worden gepijld en voor uw eigen veiligheid willen wij de volgende afspraken maken:
• Rijdt bij voorkeur in kleine groepen.
• Gebruik de via Fietssport.NL beschikbaar gestelde GPX-files.
• Hou je aan onze gedragsregels en de algemeen geldende verkeersregels.

Deelname aan de tochten valt niet binnen het Toerabonnement van WTC Huizen.
WTC leden en deelnemers met een NTFU plus-account zijn bij (voor)-inschrijving resp. € 4,00 (voor de 50km) en € 5,00 (voor de overige afstanden) verschuldigd.
WTC aspirant-leden en deelnemers zonder NTFU plus-account zijn bij (voor)-inschrijving resp. € 5,00 (voor de 50 km) en € 7,00 (voor de overige afstanden) verschuldigd.

Deelnemers kunnen zich inschrijven op Fietssport – Omloop Midden Nederland 2024
Na voltooiing van de inschrijving en betaling van het inschrijfgeld kan de GPX-file van de toertocht direct worden gedownload (de GPX-files staan niet, zoals gebruikelijk, op de website van de WTC en worden ook niet in Cyql gekoppeld aan de 6 tochten).
Van Fietssport.nl krijgt de deelnemer een bevestiging van de inschrijving met barcode voor de tocht. Sla deze bevestiging op in je telefoon of print hem uit, zodat de barcode kan worden gescand bij de start.
Vergeet niet voor vertrek de barcode te laten scannen door de toercoördinatoren Marco Christenhuis of Harry Eggenkamp.

Diegene, die graag in groepsverband de tochten willen verrijden, kunnen zich in Cyql bij een van de 6 tochten aanmelden. Vertrektijden en gemiddelde snelheden zijn indicatief. In Cyql aangemelde deelnemers moeten zich bij Fietssport.nl hebben ingeschreven voor de tocht en voor vertrek de barcode hebben laten scannen door de toercoördinatoren.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant