Laden Evenementen

  • Wanneer: 25 mei 2024
  • Vertrek: Tussen 09:00 – 10:00
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50, anders: € 3,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen) tot moeilijker (150km)

Deze tocht kent drie afstanden t.w. 80km, 100km en 150km.

De korte tocht gaat via Baarn en Soest naar het zuiden richting Utrecht. Dan gaat de route via Maarssen en Breukelen door de Loosdrechtse Plassen weer richting Huizen.

De middellange tocht is tot Soest gelijk aan de korte tocht. Daarna gaat het door richting Nieuwegein en Vreeswijk om vervolgens via Vleuten, Breukelen en de Loosdrechtse Plassen naar Huizen te gaan.

Ook de lange tocht loopt via Baarn en Soest richting Utrecht maar gaat dan via Vianen en Schoonhoven langs de Vlist naar Gouda. Daarna gaat de route naar Woerden om uiteindelijk ook via de Loosdrechtse Plassen weer richting Huizen te gaan.

In overleg met de wegkapitein wordt binnen de groep afgesproken waar de koffiestop zal zijn.

De tocht staat op Cyql WTC Huizen. Meld je daar aan waarna de route ook beschikbaar is. Je kunt dan ook de groep kiezen die het beste bij je past. Ben je geen lid dan graag de kosten voor deelname ter plekke voldoen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 80 km (Utrecht) om 10.00 uur, 100km (Vreeswijk) 9.30 uur en de 150km tocht (Schoonhoven) om 9.00 uur.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor NTFU-leden en als je geen lid bent van de NTFU € 3,50. Vergeet je niet aan te melden. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Er wordt in verschillende groepen gereden met verschillende snelheden, dus voor elk wat wils. Zorg voor niet te grote groepen en vergeet niet om waarschuwingen ook verbaal door te geven aan de mensen achter je. Zo houden we het rijden voor iedereen veilig.

Kijk op de ochtend van de start nog even op deze site of onze Cyql app voor de laatste informatie.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant