Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 22 juli 2023
  • Vertrek: Tussen 08:00 – 9:00
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50, anders € 3,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

De Midzomertocht kent drie afstanden t.w. 85km, 110km en 150km.

De Midzomertocht laat ons de mooie en toeristische plekjes zien van Noord-Holland. We rijden door natuurgebieden zoals het Naardermeer, ’t Twiske en het Jagersveld. Ook de Zaanse Schans ontbreekt niet voor de 110km en 150km rijders..

Bij de Zaanse Schans is het belangrijk om rustig te rijden. Hou er rekening mee dat fotograferende toeristen niet in de gaten hebben dat ze op een fietspad lopen en dus ook niet letten op fietsbellen.

Rijders van de 85km en 110km let op: na Landsmeer moet je op enig moment met het pontje het  Noordhollandsch Kanaal over. Moet je voor betalen maar pinnen kan niet!

In overleg met de wegkapitein wordt binnen de groep afgesproken waar de koffiestop zal zijn.

De tocht staat ook op Cyql WTC Huizen. Meld je daar aan waarna de route ook beschikbaar is. Je kunt dan ook de groep kiezen die het beste bij je past. Ben je geen lid dan graag de kosten voor deelname ter plekke voldoen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 85 km (Landsmeer) om 9:00 uur, 110km (Zaanse Schans) 9:00 uur en de 150km tocht (De Rijp) om 8:00 uur.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor NTFU-leden. Mocht je een introducé meenemen die geen lid is van de NTFU bedraagt het inschrijfgeld € 3,50. Vergeet je niet aan te melden. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Er wordt in verschillende groepen gereden met verschillende snelheden, dus voor elk wat wils.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant