Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 2 september 2023
  • Vertrek: Tussen 08:00 – 9:30
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50, anders: € 3,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

Deze tocht kent drie afstanden: Huizen-Achterveld 80km, Huizen-Otterlo 120km en Huizen-Hoenderloo 155km en daarmee hebben we voor elk wat wils.

De tochten gaan via het mooie gebied ten Z.O. van Nijkerk richting Barneveld en Kootwijkerbroek. De korte tocht gaat via Achterveld richting Leusden terwijl de 120km rijders via Harskamp naar Otterlo gaan. De Hoenderloo-tocht gaat nog door het fraaie natuurgebied rondom radio Kootwijk om daarna via een snelle weg van Hoenderloo naar Otterlo te gaan.

In overleg met de wegkapitein wordt binnen de groep afgesproken waar de koffiestop zal zijn.

De tocht staat ook op Cyql WTC Huizen. Meld je daar aan waarna de route ook beschikbaar is. Je kunt dan ook de groep kiezen die het beste bij je past. Ben je geen lid dan graag de kosten voor deelname ter plekke voldoen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 80 km (Achterveld) om 9.30 uur, 120km (Otterlo) 9.00 uur en de 150km tocht (Hoenderloo) om 8.00 uur.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor NTFU-leden. Mocht je een introducé meenemen die geen lid is van de NTFU bedraagt het inschrijfgeld € 3,50. Vergeet je niet aan te melden. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant