Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 23 september 2023
  • Vertrek: Tussen 09.00 en 10.00 uur
  • Kosten: NTFU leden: € 4,00. Niet NTFU leden € 5,00.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

De tocht kent twee afstanden, 75km en 100km.

De lange route gaat door de Eemnesser polder naar Baarn. Vervolgens rijden we door de Eempolder bij Soest naar de Korte Duinen (zandverstuivingen). Ook gaat de tocht over de voormalige vliegbasis Soesterberg en door het bosgebied bij Austerlitz en Maarn. Ten zuiden van Doorn rijden we nog door een mooi weidegebied en is er de mogelijkheid voor een koffiestop bij restaurant Brocante (Driebergsestraatweg 54 Doorn).

De korte route is deels gelijk zij het dat deze na Austerlitz richting Zeist gaat. Voor de deelnemers aan de korte route is een koffiestop mogelijk bij het Beauforthuis (Woudenbergseweg 70 Austerlitz). Je moet daar wel even van de route af om er te komen. Na de koffie vervolgt deze groep de weg richting Zeist en weer naar Huizen.

De tocht staat ook op Cyql WTC Huizen. Meld je daar aan waarna de route ook beschikbaar is. Je kunt dan ook de groep kiezen die het beste bij je past. Ben je geen lid dan graag de kosten voor deelname ter plekke voldoen.

De  starttijden voor deze tocht zijn: 75 km (Austerlitz) tussen 9.30 en 10.00 uur en 100 km (Leersum) om 09.00 uur.

Het inschrijfgeld voor alle afstanden bedraagt € 5,00. Bij voorinschrijving krijg je € 1,00 korting. Voorinschrijven kan tot 22 september 18.00 uur  via Fietssport – Snerttocht. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos. GPX-bestanden zijn voor voorinschrijvers drie dagen voor de tocht daar te downloaden.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant