Laden Evenementen

  • Wanneer: 7 oktober 2023

  • Vertrek: Tussen 09:30 – 10:00

  • Kosten:  € 3,50; voor NTFU leden: € 2,50.

  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

De Sluitingstocht kent twee afstanden: Huizen – Oostvaardersplassen 70km en Huizen – Lelystad 100 km. 

De lange route brengt ons via het Naarderbos, de Hollandse Brug en Almere naar Lelystad. Van daar vervolgen we onze weg richting Zeewolde om via de Stichtse Brug weer naar het clubhuis te rijden.

Ook de korte route gaat via de Hollandse Brug naar Almere naar het Natuurbelevingscentrum de Oostvaarders. Vervolgens gaat het door de polder direct richting Zeewolde om ook via de Stichtse Brug naar het clubhuis te rijden.

In overleg met de wegkapitein wordt binnen de groep afgesproken waar de koffiestop zal zijn.

De tocht staat ook op Cyql WTC Huizen. Meld je daar aan waarna de route ook beschikbaar is. Je kunt dan ook de groep kiezen die het beste bij je past. Ben je geen lid dan graag de kosten voor deelname ter plekke voldoen.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 70km (Oostvaardersplassen) om 10.00 uur en de 100km tocht (Lelystad) om 9.30 uur. Het clubhuis is open vanaf 9.00 uur.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor NTFU-leden. Mocht je een introducé meenemen die geen lid is van de NTFU bedraagt het inschrijfgeld € 3,50. Vergeet je niet aan te melden. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Er wordt in verschillende groepen gereden dus voor elk wat wils.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant