Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 10 september 2022
  • Vertrek: Tussen 08.00 – 9.00
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50. Niet NTFU leden € 3,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

= = = =

Als gevolg van de voortdurende regen en gebrek aan deelnemers is deze tocht vanmorgen afgeblazen. We schuiven hem door naar 17 september a.s. Dit vanzelfsprekend onder voorbehoud van het weer.

= = = =

Deze tocht kent drie afstanden: Huizen-Achterveld 80km, Huizen-Otterlo 120km en Huizen-Hoenderloo 155km en daarmee hebben we voor elk wat wils. . Voor de 80km rijders is een koffiestop opgenomen bij het Grand Café ONS (Rudolphlaan 2 De Glind). Voor de 120km route is dat het Smulhuis (Harskamperweg 6 Otterlo) en voor de 150km bij Brunch  (Apeldoornseweg 16 Hoemderloo).

De tochten gaan via het mooie gebied ten Z.O. van Nijkerk richting Barneveld en Kootwijkerbroek. De korte tocht gaat via Achterveld richting Leusden terwijl de 120km rijders via Harskamp naar Otterlo gaan. De Hoenderloo-tocht gaat nog door het fraaie natuurgebied rondom radio Kootwijk om daarna via een snelle weg van Hoenderloo naar Otterlo te gaan.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 80 km (Achterveld) om 9.00 uur, 120km (Otterlo) 8.30 uur en de 150km tocht (Hoenderloo) om 8.00 uur.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor NTFU-leden. Mocht je een introducé meenemen die geen lid is van de NTFU bedraagt het inschrijfgeld € 3,50. Vergeet je niet in te schrijven. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Er wordt in verschillende groepen gereden met verschillende snelheden, dus voor elk wat wils.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant