Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 20 augustus 2022
  • Vertrek: Tussen 08.00 – 9.00
  • Kosten: NTFU leden: € 5,00. Niet NTFU leden € 5,00.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

De tocht kent drie afstanden, 85km, 110km en 150km.

De 85km tocht gaat via Soest en Doorn richting de Kromme Rijn om vervolgens via Baarn weer richting Huizen te gaan. Hou rekening met voldoende eten en drinken want gezien de late openingstijden van restaurants enz. is het niet makkelijk een koffiestop te vinden. Update: een mogelijke optie zou Pannenkoekenhuis Princenhof in Driebergen (Hoofdstraat 1 Driebergen) kunnen zijn. Dat is om 11.00 uur open. Deze is ook opgenomen in de route.

De 110 km volgt deels dezelfde route maar gaat bij Doorn verder naar Wijk Bij Duurstede waar je voor koffie kunt stoppen bij “De Graanschuur” (Dijkstraat 29 Wijk bij Duurstede). Hierna gaat de route richting Driebergen/Rijssenburg om vandaar uit via Zeist naar Den Dolder te fietsen. Vervolgens rijden we via de Lage Vuursche naar Huizen terug en hebben we de 110 km er op zitten.

De 150 km tocht gaat richting de Waal via Doorn, Leersum,  Amerongen, om Kesteren en Ochten heen naar IJzendoorn. Daarna een stukje door Tiel om het industrieterrein zoveel mogelijk te vermijden en dan naar Zoelen waar je voor koffie kunt stoppen bij “Olie B.” (Jeudestraat 76 Zoelen). Na “Olie B.” gaat de route via Beusichem en Driebergen naar Zeist om via Den Dolder en de Lage Vuursche weer in Huizen aan te komen.

De  starttijden voor deze tocht zijn:

85 km om 9.00 uur

– 110 km tussen 08.30 uur en 09.00 uur.

150km tussen 08.00 uur en 8.30 uur

Het inschrijfgeld voor alle afstanden bedraagt € 5,00. Bij voorinschrijving krijg je € 1,00 korting. Voorinschrijven kan via Fietssport – Toertochten. GPX-bestanden zijn voor voorinschrijvers drie dagen voor de tocht daar te downloaden. Voor leden van WTC Huizen is deelname kosteloos.

Vandaag organiseert onze collega fietsclub Tempo Soest in verband met de Vuelta ook een toertocht. Er zit een kleine overlap in de route bij Den Dolder (Hertenlaan) wat geen probleem is maar toch even uitkijken.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant