Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 2 juli 2022
  • Vertrek: Tussen 08.00 – 9.00
  • Kosten: NTFU leden: € 2,50. Niet NTFU leden € 3,50.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen) tot pittige klimmetjes

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

Deze tocht kent drie afstanden t.w. 80km, 105km en 150km en gaat naar de Utrechtse Heuvelrug. Dit is een goede dag om de klimspieren te oefenen!

De langste afstand heeft 1260 hoogtemeters met het hoogste punt op 72 meter. Deze gaat via Baarn, Soest, Doorn, Leersum, Amerongen en Elst naar Rhenen. Daar is een koffiestop bij restaurant Cunera (Grebbeweg 1 Rhenen). Na de koffie vervolg je de route via ondermeer Veenendaal en Amersfoort naar Huizen

Als je dit te gortig vindt kies dan de middellange afstand. Die heeft 785 hoogtemeters, het hoogste punt ligt op die route op 53 meter. Deze route gaat tot Leersum gelijk op met de lange route. In Leersum is de koffiestop bij Pannenkoekenhuis “Leersums Laarsje” (Kerkplein 6 Leersum). Na de koffie gaat de route verder langs het Landgoed Ginkelduin via Woudenberg en Amersfoort naar Huizen.

Wil je nog een tandje minder ga dan voor de ook mooie 80km route. Ook deze gaat in het begin gelijk op met de lange route maar bij Maarn richting Maarsbergen. Daar is een koffiestop bij La Place Maarsbergen (Woudenbergseweg 44a Maarsbergen). Na de koffie gaat ook deze route verder via Woudenberg en Amersfoort naar Huizen .

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 80 km (Maarsbergen) om 9.00 uur, 105km (Leersum) 8.30 uur en de 150km tocht (Grebbenberg) om 8.00 uur.

De inschrijfkosten voor deze tocht bedragen € 2,50 voor NTFU-leden en als je geen lid bent van de NTFU € 3,50. Vergeet je niet in te schrijven. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Er wordt in verschillende groepen gereden met verschillende snelheden, dus voor elk wat wils.

Het ziet er naar uit dat de weergoden een mooie fietsdag verzorgen.

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant