Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

  • Wanneer: 18 juni 2022
  • Vertrek: Tussen 08.30 – 10.00
  • Kosten: NTFU leden: € 5,00. Niet NTFU leden € 7,00.
  • Niveau: Gemakkelijk (voor iedereen)

Download hier de route:

Via onderstaande button kunnen leden van de WTC Huizen de GPX files voor deze tocht downloaden.

Download GPX’en

De tocht kent verschillende afstanden die alleen op GPS beschikbaar zijn. De mogelijkheid bestaat om deel te nemen met een gewone fiets of e-bike en de 45km ronde te rijden.

De routes van de Ster van Huizen bestaan uit drie punten van een ster. Elke route heeft de naam van een ster: Aldebaran (A), Betelgeuze (B) en Castor (C). De afstand van een punt bedraagt 60km (A en B) of 45km (C). Deelnemers kunnen naar keuze 1, 2 of 3 punten van deze ster fietsen, dus in totaal 45, 60,105, 120 of 165 km.

Deelnemers op de gewone fiets of e-bike (45 km.) rijden route “Castor”

Deelnemers aan de 60 km. rijden route “Aldebaran” of “Betelgeuze”

Deelnemers aan de 105 km. rijden route “Aldebaran” of “Betelgeuze” en “Castor”

Deelnemers aan de 120 km. rijden route “Aldebaran” en “Betelgeuze”

Deelnemers aan de 165 km. rijden route “Aldebaran”, en “Betelgeuze” en “Castor”

De routes voeren langs mooie plekjes van ’t Gooi, Eemland, de Vechtstreek en Flevoland.

De Aldebaran-route voert over de fietsbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal bij Nigtevecht verder langs de veenplassendorpen Ankeveen en Kortenhoef, langs het riviertje ’t Gein en door het Naardermeer.

De Betelgeuze-route gaat door het villadorp Blaricum, de Eemnesser polder, de bossen tussen Soest en Den Dolder en het pannenkoekendorp Lage Vuursche.

De Castor-route is dit jaar weer aangepast aan nieuwe fietspaden en de Floriade in Almere.

Inschrijven en starten kan voor alle afstanden van 8.30 – 10.00 uur. Vertrek en aankomst van alle drie de punten is het clubhuis “Aan de Meet” van de WTC Huizen, Crailoseweg 80 in Huizen. Hier staan barvrijwilligers voor u klaar zodat u wat eten en drinken kunt kopen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor de 45km en 60km en € 7,00 voor de overige afstanden. Voor NTFU-leden (en andere toerfietskaarthouders) geldt een korting van resp. € 1,00 en € 2,00. Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos.

Voorinschrijving is mogelijk t/m 17 juni 18.00 uur via de website van de NTFU Fietssport – Ster van Huizen 2022, zaterdag 18 juni 2022. Het GPS-bestand van je route kun je, na inschrijving, drie dagen voor de tocht downloaden van Fietssport.nl.

 

Deel dit bericht, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant