WTC Vrouwen clubtrainingen – donderdag 19.30 uur

Steeds meer vrouwen ontdekken de racefiets. Ook weten steeds meer vrouwen de weg naar WTC Huizen te vinden. Dit is een ontwikkeling die wij vanuit de vereniging uiteraard enorm toejuichen. Daarom is het idee ontstaan om één avond in de week een speciale clubtrainingsgroep te starten van en voor vrouwen.

Zelf heb ik -Suzanne Jacobs-Poort- het wielrennen ontdekt medio 2013. Na bijna 30 jaar ervaring op de bmx-fiets, vond ik het tijd voor iets leeftijdsbestendigere hobby 😉 . In 2018 ben ik lid geworden van WTC Huizen. Een gezellige vereniging waar ik mij vanaf het begin heel welkom heb gevoeld.

Om het aandeel fietsende vrouwen bij WTC nog verder te verhogen, starten wij iedere donderdagavond om 19.30 uur vanaf het clubhuis voor een mooie rit. De lengte van de rit passen we  aan met het langer worden van de avonden. Deze wekelijkse rit is bedoeld als “social ride”, bedoeld voor alle vrouwen ongeacht leeftijd, fietservaring, fietsniveau. De enige voorwaarde voor deelname is een racefiets, een reserveband en een helm. (Op dinsdag en andere dagen kun je dan aansluiten bij de WTC mixed groepen op A, B of C niveau of Diza).

Als daar behoefte aan is, kan er tijdens de rit ook een trainingselement worden toegevoegd. Om zo de innerlijke Marianne Vos in ons wakker te schudden! Verder lijkt het mij leuk om af en toe tijdens de rit aandacht te besteden aan techniek c.q. fietsbeheersing.

Dus…ben jij een dame met een racefiets en zou je graag op donderdag aansluiten bij de WTC vrouwen, laat het mij dan even weten. Ik kan je dan toevoegen aan onze app-groep (a.u.b. alleen om te appen 06-41241089).

Tot snel! En Groetjes, Suzanne Jacobs-Poort

Reacties gesloten.