Midzomertocht

wapenvanmunster

Het Wapen van Munster, Grote Dam 3, De Rijp, Tel 0299-671496

De tocht van 145 km (groene lijn) gaat via Naarden en de Naardermeer naar Weesp, vervolgens gaan we bij Driemond rechtsaf om langs de Gaasp naar het Amsterdam-Rijnkanaal te rijden. Daar volgen we een stukje de kanaaldijk en gaan dan via de bruggen naar Schellingwoude en Nieuwendam. Al snel fietsen we door mooie natuurgebied “t Twiske” en of dit niet genoeg is rijden we ook nog door het Jagersveld naar de Zaanse Schans.

Vervolgens zetten we koers naar De Rijp waar een stop gepland is bij het Wapen van Munster.

De terugtocht gaat via Midden Beemster, Edam en Volendam naar Monnickendam, waar we een stukje langs het Markermeer rijden. Vervolgens via Zuiderwoude naar Amsterdam. Dan is het nog een klein stukje via IJburg en Naarden naar Huizen.

midzomertocht 2018

De 110km tocht (blauwe lijn) gaat via Weesp, Driemond naar Schellingwoude. Om vervolgens naar Landsmeer (45km), door het Twiske en Wormer te rijden. De stop is na 56 kilometer gereden te hebben bij; “Bij de Plas” (Jagersplas) Kuilpad 1, 1509AS, Zaandam, Noord-Holland.

Rest. Bij de Plas Zaandam

Hierna rijden we wederom door het Twiske, richting Landsmeer en Amsterdam (92km). Terug over de Schellingwouderbrug naar Ijburg om uiteindelijk via Naarden in Huizen aan te komen.

Uitpuffen van deze tochten kunt u uiteraard weer in ons clubhuis en hopelijk is het weer zodanig dat dit op ons terras kan gebeuren.

Reacties gesloten.